давате ли бакшиши на БЕНЗИНОСТ. като ви измият стъклата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
давате ли бакшиши на БЕНЗИНОСТ. като ви измият стъклата?
аз лично винаги давам около 50-60 стотинки... иначе по кръстовищата не давам да ми мият стъклата 

Последна промяна от DimoNN на Сря 18 юни 2008 9:47, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:И аз не давам.В заведения по принцип оставям ,ама не ме бърка и да не оставям/не се чуствам задължен и т.н./
аз се чувствам глупаво ако НЕ оставя бакшиш когато съм доволен от обслужването!
Румен разказа една история за едно заведение в Бургас като е бил.. където само докато е извадил цигарата и сервитьора вече му я е бил запалил !
на перфектно обслужване .. си заслужава ! ама като някой(я) ми се мръщи все едно съм и изял десерта с лъжичка .. забрави просто
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Rabbit_TDI написа:И аз не давам.В заведения по принцип оставям ,ама не ме бърка и да не оставям/не се чуствам задължен и т.н./
аз се чувствам глупаво ако НЕ оставя бакшиш когато съм доволен от обслужването!
Румен разказа една история за едно заведение в Бургас като е бил.. където само докато е извадил цигарата и сервитьора вече му я е бил запалил !
на перфектно обслужване .. си заслужава ! ама като някой(я) ми се мръщи все едно съм и изял десерта с лъжичка .. забрави просто
точно!!!
когато обслужването е на ниво винаги оставям
ама се случвало и до стотинка да оставя....
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Добре, мен винаги ми е било тъпо да изкарам някви стотинки и да му дам.. Да не се обиди че съм му дал малко ли знам ли.. А 5 лева да му дам няма да стане за едно стъкло..
Вие по колко давате?
P.S. И де*а що като ходя никой не ми цепи басма и сам си наливам? Не че ще се преуморя, ма сичко тича по другите коли.. толкова ли ми е грозен голфа? Да не говоря, че стъклата ми ги мият веднъж на 10 пъти...
Вие по колко давате?
P.S. И де*а що като ходя никой не ми цепи басма и сам си наливам? Не че ще се преуморя, ма сичко тича по другите коли.. толкова ли ми е грозен голфа? Да не говоря, че стъклата ми ги мият веднъж на 10 пъти...
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Зависи от човека, принципно им е задължение, аз обикновено пълня в ОМВ, обаче рядко ми се случва някой да ми измие стъклата старателно. Да не говорим, че в 90% от случаите сам си пълня горивото. Обикновено "мац-мац" и после по-голяма мизерия и трябва аз да си ги доизчиствам, че се изнервям
Но някой път съм попадал на момчета, които си личи че се стараят и ти чистят стъклата до последния момент, и на такъв човек защо пък да не му дам левче да му стимулирам старанието 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не давам да ми ги мият.имам си чистачки и парцалче + шише вода.
тяхната в кофите е по-мътна и от тази в градската тоалетна.
а и да му дам пари ще са малко.
по заведение е по-разбираемо да оставиш бакшиш в зависимост от обслужването...ако ми дойде някоя сърдита ръбла естествено че не.
тяхната в кофите е по-мътна и от тази в градската тоалетна.
а и да му дам пари ще са малко.
по заведение е по-разбираемо да оставиш бакшиш в зависимост от обслужването...ако ми дойде някоя сърдита ръбла естествено че не.
Последна промяна от parno на Сря 18 юни 2008 9:56, променено общо 1 път.
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
ISRalien написа:P.S. И де*а що като ходя никой не ми цепи басма и сам си наливам? Не че ще се преуморя, ма сичко тича по другите коли.. толкова ли ми е грозен голфа? Да не говоря, че стъклата ми ги мият веднъж на 10 пъти...
да, и това го има... забелязал съм, че доста повече се стараят да чистят нови коли и лимузини, доста е дразнещо

на бензинджийте давам и на сакатите по светофарите давам /не тия дето мият стъкла/. обаче много мразя разни тарикати по дискотеки и барове като си взимаш нещо да ми кажат "неам да ти върна" примерно 5лв.
като миналото лято на какао бийч, взимам си аз от бара некъв чай дето струва 5-6лв. давам му 10 и оня гей ми вика неам да ти върна и то не само на мен ми на всички. там все нямат да върнат 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”