prodavam tuning dgetta mnogo napravena 0878674883 tel.
Хахах и това е цялото описание............... Без снимки без нищо. това е цялата обява.
nikolai_1 написа:Карам VW защото са мноо яки !!!
Баща ми кара такава , прителката ми има такава и любовницата ми има такава ( лупо ) мноо якодажи и повечето ми комшии карат VW и си викам ас един ден "ам кфа кола да си купя АС ?
Отговора на закъсня ....
JO_MASTERA написа:prodavam tuning dgetta mnogo napravena 0878674883 tel.
Хахах и това е цялото описание............... Без снимки без нищо. това е цялата обява.

lucky7o написа:Някой да си е резал пружините ? ... точно сега не остават пари за спортно окачванеДа ли ще стане ако резна 3-4 намотки
?...
Tomcat написа:искрено се надявам да не го правиш. едни пружини за голф са по малко от 100 лева, не се излагай
lucky7o написа:То хубаво че са 100 лева ама... Сега 200 лв за брони дадох предна и задна лети джанти чаакам до края на седмицата, 4 врати и 2 калника си купих и ... След месец ще зема едни и амортесиорите ще сменя,но за момента това ми е варянта но незнам какво ще стане и затова питам,а и за скорости за 3ка дадох 200лв че ги счупих и понеже са свалени и съединител купих ии .... Тъй че ако някой не ми подари еднище режа моите
andonov написа:Ами с амортисьорите какво ще ги правиш?![]()
Всеки амортисьор се слага в комплект със пружина за тази дължина и твърдост.
Това е така заради хода на едното и другото и твърдостта.
Мисля че ме разбра какво искам да ти кажа.
lucky7o написа:Честно казано не те разбрах многоМойте амортесиори са заминали мисалта ми е режа пружините и карам с тях,а след месец купувам пружини с амортесиори. Интересуваме сега ако одрежа пружините ще "клекне" ли колата и има ли проблем да карам така?
tns написа:амортисиорите са от самолет F16 на 100000000 мили,незнам каква марка са модела е устоичив на дъжд,вятър и прах,продават се в комплект,предложи цена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

batmilko написа:rosy написа:Аз мога да искам и в обслужването да се включва и свирка от касиерката, ама само с искането си оставам![]()
ама наистина ли не правят на всеки.... само-1-2 пъти досега са пропуснали при мен![]()
![]()

me4okat написа:тоз МИМО е ебахти ПЕДЕРАСА ако го фана някаде ще го шибам кат магаре, пълен педераст не ходете при МИМО.
Е добре де, що глупост Улеснява ти живота. То си чисти, ти си пиеш бира или оправяш жената
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта