Трудности при развиване болтовете на броните??

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Сря 18 юни 2008 15:47

Smoke написа:както варбаноф каза по 2 на страна са....3тия в средатане го развивай....като го гледам май няма да е весело ако си под колата.
17 номер са.
ако не става с махане на основите пригоди бронята за тясна....или ако са им еднакви рогата просто развии основата от върха им а не от долу...

Нямам предтава да ли са еднакви рогата (моите на тясната не съм ги виждал) Ако сваля само броните и остава старите основи няма как да сложа новите ,защото се захващат от зад (от към колата и няма как да бръкна) И аз си мислех (за отпред) ако това са болтовете,че този в средата не трябва да го пипам защото държи нещо по двигателя :roll: А и само да те питам написал си "като го гледам май няма да е весело ..." Демек ти си погледнал под твоята кола и си видял тези два болта 17 за който пиша и между тях един по малък към 13 ми прилича? Питам за да съм сигорен,че са това да не стане да ги сваля НЯКАК а да не са те че направо ще се ГРЪМНА :evil:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 18 юни 2008 15:53

този в средата не го пипай.нищо общо няма с броните.
2 броя на рог са.17 номер.казах ти.гедоре и голяма тръба за повече усилие.капни им малко спирачна течност, пръскай ги с някъв спрей,масло грес каквото има...ще излезнат или ще се скъсат...ако превъртят главите ги заваряй :) a за еднаквото елементарно е.
откачи тясната от основата развии основата й от рогата.
откачи широката от нейната основа махни й рогата...пробвай дали са съвместими...ако да се оттърваваш от заваряне и глупости

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”