katcko написа:тва с фолиото не е добър вариант,фолиото ще се скапе бързо,като се залепи със сигурност ще има на места на които няма да се залепи както трябва,ще има чупки,балончета.....а и колега хубаво гледаш евтиното но нали целта е да е трайно и да изглежда красиво и стилно(поне аз си мисля че такъв е замисъла на колегата)
Колега на скоро си пръсках двете брони , ако по лайсните няма сериосни наранявания драскотини и следи от удар с по ситна шкурка, ако има наранявания 1 по едра после ситна , след това грунд за пластмаса , после щприц кит , след това 1 ръка( лека мъгла ) от най евтиния спрей на ацетонова основа (ще ти поясня защо , няма значение какъв цвят е ) после с водна шкурка почваш да шлаъфаш и когато изчезне на всякаде цвета на спрея за да не
прешкуриш и да станат вдлъбнатини!!!!!!!!!! , спираш с шкуренето , изчакваш да изъхне почистване и пръзкаш боята изчакваш малко и после лака , та ако си решил само тези лайсни да боядисваш не е необходимо да сваляш броните лесно се вадят с тънка права отверка , аз пръснах и престилките на броните ( долната част на броните) това бе причината да се боядисат целите брони , там където ще ти правят боята знаят какво да ти дадат , успех не е кой знае какво ще се справиш и сам сигурен съм
ПС номера на боята ти е на 1 лепенка при резервната гума