Боядисване на лайсните на броните и вратите - г4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 17 юни 2008 9:35

anger написа:А замислял ли си се да ги облепиш с фолио с цвета на колата ти? Мисля, че така е най - безболезнено и евтино. :?:

дори не съм чувал за такъв вариант, но с тия чупки ще стане като оцветявано от дете :idea:

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Вто 17 юни 2008 9:39

Напротив, може да стане като фабрично, само дето ще си остане грапавината oт лайстната.

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Вто 17 юни 2008 11:07

тва с фолиото не е добър вариант,фолиото ще се скапе бързо,като се залепи със сигурност ще има на места на които няма да се залепи както трябва,ще има чупки,балончета.....а и колега хубаво гледаш евтиното но нали целта е да е трайно и да изглежда красиво и стилно(поне аз си мисля че такъв е замисъла на колегата)

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Сря 18 юни 2008 16:52

katcko написа:тва с фолиото не е добър вариант,фолиото ще се скапе бързо,като се залепи със сигурност ще има на места на които няма да се залепи както трябва,ще има чупки,балончета.....а и колега хубаво гледаш евтиното но нали целта е да е трайно и да изглежда красиво и стилно(поне аз си мисля че такъв е замисъла на колегата)

Колега на скоро си пръсках двете брони , ако по лайсните няма сериосни наранявания драскотини и следи от удар с по ситна шкурка, ако има наранявания 1 по едра после ситна , след това грунд за пластмаса , после щприц кит , след това 1 ръка( лека мъгла ) от най евтиния спрей на ацетонова основа (ще ти поясня защо , няма значение какъв цвят е ) после с водна шкурка почваш да шлаъфаш и когато изчезне на всякаде цвета на спрея за да не прешкуриш и да станат вдлъбнатини!!!!!!!!!! , спираш с шкуренето , изчакваш да изъхне почистване и пръзкаш боята изчакваш малко и после лака , та ако си решил само тези лайсни да боядисваш не е необходимо да сваляш броните лесно се вадят с тънка права отверка , аз пръснах и престилките на броните ( долната част на броните) това бе причината да се боядисат целите брони , там където ще ти правят боята знаят какво да ти дадат , успех не е кой знае какво ще се справиш и сам сигурен съм ;)
ПС номера на боята ти е на 1 лепенка при резервната гума

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 18 юни 2008 17:15

Нещо не мога да сваля тия по вратите? Идеи? Дърпах ама нещо?!?

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Сря 18 юни 2008 20:22

"след това грунд за пластмаса , после щприц кит , след това 1 ръка( лека мъгла ) от най евтиния спрей на ацетонова основа (ще ти поясня защо , няма значение какъв цвят е )"
колега,предполагам че мъглата от най-евтиния спрей е за да хване истинската боя?(поправи ме ако е така),но това не е необходимо-това е целта на шприца(или едната от целите му),другото което е че грунда за пласмаса и шприц кита са едно и също,но грунда е шприц спецялно за пластмаса-с една дума безсмислено е да се дават още около 15кинта.поздрави :P

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”