Абе да ви кажа има логика в цялата галимация.. гледах сайта, който се рекламира от това клипче (water4gas.com) - там продават e-book, който ти обяснява как да си направиш нещото в домашни условия.
Там пише, че с това бурканче вода пича е минал около 900 мили. После го пълниш пак. Обаче НЕ с чешмяна, а с дестилирана вода. Дестилирана означаваше преварена, нали? Демек пак чешмяна.
Значи.. Има логика, защото до колкото съм чувал (не съм се интересувал) водорода се отделя от кислорода точно по този начин.. с точец. Е добре. Закачаш жичките към 12 волта (акумулатор), почва да си отделя лека полека водород и двг си го гори. Ето тук вече не знам как става номера, как става горенето, че даже и печки може да вървят на водород, ръгаш маркуча от буркана между въздушния филтър и турбото и те ти булка спасовден...
Относно голямото налягане, в което се пазел водорода хората пак са обяснили:
That's because this small device forces each Gallon of water to expand into gigantic proportions: 1833 Gallons of combustible gas!!!
На ви сега хинденбург. Запали водата ако можеш!
edit: да си довърша мисълта.. Така се получава почти перпетум-мобиле, щото водорода върти двг, той върти алтернатора, той прави ток, който гори водата.. И остава ток да си смучеш водица от некой язовир и да зарежда буркана автоматично... и пак остава бая ток.. Което ми се струва невъзможно...
И аз май минавам на страната на скептиците, въпреки че има логика. Око да пипне, ръка да види
И все пак някой ако прежали парици да купи тая книга да я шерне..