Не ходете там
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Не ходете там
Става въпрос за газаджията над бензиностанцията на ПЕТРОЛ на бул.,,Васил Априлов'' в Пловдив.Смени ми изпарителя с мотива че изпуска газ от счупена игла(бронзовия винт-ЛОВАТО-електрическо) и е много опасно и т.н..А в действителност се оказа че изпуска от гумичката на ел.клапана на самия изпарител.Името му е Деян.СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ МУ СЕ ДОВЕРИХ.Но е по печелившо да продадеш и монтираш изпарител отколко да си играеш и ремонтираш изпарител на 15000км.
- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
vwivan написа:4i4o-dido Иглата се подменя с нова - 5лв. но трябва да се разглоби целият изпарител.
Парчето от иглата така се е заклинило че изобщо не излезна.Мисълта ми беше че ,,майстора''го наду при свалена мембрана на ниското налягане и отсече -изпуска от счупената игла и е необходима смяна на изпарителя.Изпускането се чуваше от клапана на изпарителя.Попитах не е ли вероятно да е от гумичката.НЕ ОТ ИГЛАТА Е.Сменихме изпарителя с нов срещу 145лв.На следващия ден проследих ,,пътя на газта'' и дори да изпуска от парчето игла газта ще излиза от един отвор разположен в центъра на изпарителя.Смених гумичката на клапана,зачистих леглото и заспа.Ама късно.Просто споделям да предпазя колеги от прибързани действия.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Не ходете в BRC-бъгария намира се в софия-дружба 1 или нещо зад омв-то. Няма такива хора оставям колата сутринта в 8 отивам в 5 да я взема те слагат в момента бутилката
чакам до 7 и нещо и като си тръгвам ми обявяват да отида през друг ден да си взема гаранция и тем подобни плащам си като поп ( забравих да кажа обикновенна газова не ГИ) , ок няма проблем на тръгване разбирам че те не са ми сложили копчето за което говорихме ( С скала за газта в бутилката) . И вече на др ден разбрах че не прехвърля сама на газ а трябва ръчно и се обаждам да си запиша час отивам и ми казват че копчето за което което прехвърляло било допълнително и се плащало и че аз трябвало да си платя още 20 или 30 лв не помня за да ми я регистрират и отделно 30 лв за копче . И какво аз плащам, 512 лв в което вклщючва бутилка изпарител плочка и тръби ебати и та*ака . А като се обадих и питам това има ли онова има ли да всичко има ама никои не ти казва че се плаща допълнително ебати работата. Една приятелка си сложи след мен в нещо национално на автомобилистите (не си го спомням как беше ) младост 3 и на нея абсолютно същата уредба ( с обикновенно копче като моито) с регистрация и всичко за 2 часа а не цял ден за 480 лева а аз 550 за какво са тоя дето клати клоните.
Иначе колата си върви нямам ядове ама тия шмекерщини кажете си направо това и това включва не до последния момент да не знаем кавко става.
Поздрави!

Иначе колата си върви нямам ядове ама тия шмекерщини кажете си направо това и това включва не до последния момент да не знаем кавко става.
Поздрави!
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bbboiko2004 написа:Не ходете в BRC-бъгария ....
Братле, имаш 500 и кусур мнения, регистриран си от 2006-та и още не си се научил да ползваш търсачката като гледам. За БРЦ сервиза има писано много /и все отрицателно/, има писано и къде да си сложиш газовата /при Павката в Княжево или при Машината от форума/ . Без лоши чувства, ама се чудя на хора като теб, дето сами се набутват /щото освен другото и цената е дебеела/

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Не се надувам просто си изказах мнението! Но като видях "не ходете там" си помислих че става въпрос като тема за оплаквания, и не четох горните. А аз отидох там защото отидохме с братовчед ми и като отидохме заедно ползвахме 7 % намаление при мен явно нямаше голямо значение но на него му свалиха 180 лв от цената на ГИ, иначе кога мислиш бих се навил да дам още 30 лв повече иначе ( 480 на едното място а в брц 512).
Върни се в “Автогазови уредби”