Проблем ! КЛИМАТИК Б3 !
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем ! КЛИМАТИК Б3 !
здравейте , проблема е следния.напълниха ми климатика с фреон щото го изтарвахме при основния ремонт и изфъска
.миналото лято пак си ползвах климатика и нямаше тоя проблем ,но сега когато пусна климата си се завърта перката на радиатора на климатика ,но след около 3 минути завърта и перката на водата и не спира да върти докато не спра климатика (дори 4 5 минути след това) а колата дори не е качила 70 градуса ! това ме води до мисълта за объркани кабели при ремонта ... помагайте че си ебало меча! колата е пасат 1.8 РП 92' климатика е слаган 95'.

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ремонта ти ли си го прави или в сервиз. да не са решили в сервиза да правят подобрения?
Моя климатик си е оригинален и като пусна климатика тръгват двете перки (то няма как да тръгне едната защото са с ремък
) и спират малко след като спра климатика. Един вид както при тебе. Интересно защо преди не е било така. Колата качва ли повече от 70 градуса? Да не би терммометъра да дава грешни показания?
Моя климатик си е оригинален и като пусна климатика тръгват двете перки (то няма как да тръгне едната защото са с ремък

- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
ами радиаторчето на климатика ми е пред този на мотора и си има една перчица на него която се пуска като пусна климатика .... но сега вече разбрах каква е хватката ..... сложих си дифузьор с две перки от сеат ТДИ 6тото се очаква долу пред големия радиатор скоро да отиде още един обаче с много по широки тръби....и искам охлаждането на мотора да е много здраво ...!
мерси за отговорите .... това решава проблема !
мерси за отговорите .... това решава проблема !