Поло
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поло
Така купих си аз едно поло 95 набор е уж с 1.3 мАтор. Нов шофьор съм 2-3 месеца стаж.Искам към края на лятото като събера пари и имам навартяни малко повече километри да си пипна мотора.Първоначално смятах да е карам има няма 1 година и да взема друга кола даже друга марка.Ама нещо взе да ми домилява Половера.Влезна ми под кожата. Сега мотора ми се вижда много слаб.Към 140 км почва да умалява.Старта ми е бавен.Не е като Corsa 1.0 ама все пак съм като мравка.Цялата ми умисал е какво да правя с какви части било с чипове или пък да се сменят бутала, глупости и прочие.Главата и блока ще се шлайфат естествено. Мислех и вариянта да му кача мотор 1.6 ама отпада.Тук в Пловдив има Пунто 1.2, 160 коня Не гоня да стане голяма бегачка и всяка седмица в бокса а просто да се дигне мотора.И най важното - ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ? Говорете ми в цифри кое колко как и защо, и къде в Пловдив или поне околията.Проекта ако си заслужава ще е със старт юли август
- ReCaRo`
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло
polo95 написа:Така купих си аз едно поло 95 набор е уж с 1.3 мАтор. Нов шофьор съм 2-3 месеца стаж.Искам към края на лятото като събера пари и имам навартяни малко повече километри да си пипна мотора.Първоначално смятах да е карам има няма 1 година и да взема друга кола даже друга марка.Ама нещо взе да ми домилява Половера.Влезна ми под кожата. Сега мотора ми се вижда много слаб.Към 140 км почва да умалява.Старта ми е бавен.Не е като Corsa 1.0 ама все пак съм като мравка.Цялата ми умисал е какво да правя с какви части било с чипове или пък да се сменят бутала, глупости и прочие.Главата и блока ще се шлайфат естествено. Мислех и вариянта да му кача мотор 1.6 ама отпада.Тук в Пловдив има Пунто 1.2, 160 коня Не гоня да стане голяма бегачка и всяка седмица в бокса а просто да се дигне мотора.И най важното - ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ? Говорете ми в цифри кое колко как и защо, и къде в Пловдив или поне околията.Проекта ако си заслужава ще е със старт юли август
предполагам говориш за турбинираното пунто

то проекта си зависи от теб, никой не може да ти каже какво да правиш преди да си определил някаква сума която можеш да отделиш

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
polo95 написа:"Първоначално смятах да е карам има няма 1 година и да взема друга кола" ето го и решението на проблема
ти си първия разкандърдисан за 8 минути

браво
добър избор

успех
Последна промяна от Vizor на Чет 19 юни 2008 14:12, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не целя да е 160 кончета полото го взех 3000 мога да дам 1500 за технически тунинг и то сега ги нямам на куп затова казах към края на лятото. Не повече от 1500лв не гоня и 160 коня 120 катъра ме устройват.Дори и по малко просто искам да има чуствителна разлика и да наказвам на старта некоя друга баварска 3-ка
ако не си заслужава такова вложение - няма смисал карам е и е махам след това.