Rabbit_TDI написа:stoqn_g60 написа:ми те не са ли хора бе колега ,толкова ли ще обеднееш ако дадеш примерно 2 лв или за едно кафе да пиеjoker написа:За нискоквалифициран труд бакшиши не давам!
Да - аз едвам едвам си плащам горивото
ами ходи пеш

понякога точно в това е проблема, че го правят за левчето, а не за да останеш доволен клиент.... разликата схващаш ли яrosy написа:Ей цицииПонеже гледам че продължавате да си държите на своето че били задължени- не не са задължени. Правят го за левчето ви/ни и лошо няма. Е няма такива скръндзи като вас
batmilko написа:понякога точно в това е проблема, че го правят за левчето, а не за да останеш доволен клиент.... разликата схващаш ли яrosy написа:Ей цицииПонеже гледам че продължавате да си държите на своето че били задължени- не не са задължени. Правят го за левчето ви/ни и лошо няма. Е няма такива скръндзи като вас
batmilko написа:понякога точно в това е проблема, че го правят за левчето, а не за да останеш доволен клиент.... разликата схващаш ли яrosy написа:Ей цицииПонеже гледам че продължавате да си държите на своето че били задължени- не не са задължени. Правят го за левчето ви/ни и лошо няма. Е няма такива скръндзи като вас
да и свирка ако може...rosy написа:batmilko написа:понякога точно в това е проблема, че го правят за левчето, а не за да останеш доволен клиент.... разликата схващаш ли яrosy написа:Ей цицииПонеже гледам че продължавате да си държите на своето че били задължени- не не са задължени. Правят го за левчето ви/ни и лошо няма. Е няма такива скръндзи като вас
На него му пука за теб точно толкова колкото на теб за него. Какво означава да останеш доволенДа измие добре джамовете единствено и само това се иска от него. От отсрещната страна левчето. Вие за едно левче какво искате- кафе да ви донесе, нещо за хапване да ви направи и 10 лв джобни ли да ви даде
batmilko написа:да и свирка ако може...rosy написа:batmilko написа:понякога точно в това е проблема, че го правят за левчето, а не за да останеш доволен клиент.... разликата схващаш ли яrosy написа:Ей цицииПонеже гледам че продължавате да си държите на своето че били задължени- не не са задължени. Правят го за левчето ви/ни и лошо няма. Е няма такива скръндзи като вас
На него му пука за теб точно толкова колкото на теб за него. Какво означава да останеш доволенДа измие добре джамовете единствено и само това се иска от него. От отсрещната страна левчето. Вие за едно левче какво искате- кафе да ви донесе, нещо за хапване да ви направи и 10 лв джобни ли да ви даде
просто има хора, които си работят работата с желание и кеф
batmilko написа:просто има хора, които си работят работата с желание и кеф
да на околовръстното имат желание, даже махат да им спрешrosy написа:batmilko написа:абе и аз оставям, писал съм из темата...
просто ми е кеф да ги оставя на някой дето го направил с желание
Прав си пич. Сигурно имам супер късмет и попадам само на такива с желание. Де да знам. Апропо 90% винаги зареждам на околовръстното
batmilko написа:да на околовръстното имат желание, даже махат да им спрешrosy написа:batmilko написа:абе и аз оставям, писал съм из темата...
просто ми е кеф да ги оставя на някой дето го направил с желание
Прав си пич. Сигурно имам супер късмет и попадам само на такива с желание. Де да знам. Апропо 90% винаги зареждам на околовръстното![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта