ЮНИТРЕЙД-Х ли са ЛУДИ или аз не съм в час ???!!
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0
Аз вече не стъпвам там... обслужването е на най ниско ниво...
Аз вече не стъпвам там... обслужването е на най ниско ниво...

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
ам колеги за моито толедо обслужването ми излезе 465 лв добре че ми останаха пари от заема на да ви кажа че за тва дето ми е правено по колата повече пари за майстори няма да дам значи повечето неща са супер елементарни фатката е че кат не му разбираш де да пипнеш и щеш не щеш на майстор ако имаш поне малко познания мойе достанеща да си ги направи сам човек е като сменях водна помпа след тва много сам си мислел че ако сам знаел колко неща трябва да се смакнат бих си дал 30 те лева в сервиз 

- tunerGTI16v
- Автомобил:
- Двигател:
- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
Здравейте, и аз да се оплача от лошото обслужване в центъра на Юнитрейд зад Овча купел. Човекът зад щанда беше неприветлив и неприятен и, въпреки че не ме накара да чакам, се почувствах неудобно.
Не, че нещо, но все пак имам 3 коли, чиито предни стъкла струват по 280 лв, а рамката за задния прозорец на едната струва около 750. Само рамката. Гъзарче съм, сеш'с. Но пичът беше кисел, затова се върнах в скъпата си, гъзарска кола и се прибрах вкъщи, където открих стъклата в http://www.typ-17.de/index.php/cat/c138 ... asung.html - 99 евро предното и 75 задното, а в http://www.typ-17.de/product_info.php/i ... abrio.html си намерих и рамката без намусени физиономии.
Не, че нещо, но все пак имам 3 коли, чиито предни стъкла струват по 280 лв, а рамката за задния прозорец на едната струва около 750. Само рамката. Гъзарче съм, сеш'с. Но пичът беше кисел, затова се върнах в скъпата си, гъзарска кола и се прибрах вкъщи, където открих стъклата в http://www.typ-17.de/index.php/cat/c138 ... asung.html - 99 евро предното и 75 задното, а в http://www.typ-17.de/product_info.php/i ... abrio.html си намерих и рамката без намусени физиономии.
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги аз ще се отклоня малко от темата искам да ви споделя какво точно ми се случи в оторизирания сервиз на опел в софия.Някъде преди година е въпросната случка.На път за София на масгистралата служебното опелче корса загина по незнайна за мен причина.Звъня на шефа викам колата загина спасявай ме.След 2 часово висене в наи големия пек дойде пътната помощ която трябвало да бе откара до сервиза.Закараха ме в сервиза не познавам добре София не мога да кажа къде точно се намира а пък и тогава не ми беше до това,та след отново 2 часово чакане най-накрая ме приеха.Приемчика доста симпатичен и усмихнат човек ме разпита какво се е случило и без колата да е погледната от механик ми назначи електронен блок на ГНПто
Викам давай сменяйте,че трябва да се прибирам към Русе,а нашия човек вика я да проверим цената,че нямам спомен,аз изнервeн му викам айде цитираи мо по памет човека вика ами към 1700
Моята реакция беше стандартна:Колко?
Ами 1700 ама не съм сигурен.След няколко минути ровене в компа човека най-спокойно ми заяви:Ами аз малко съм се объркал цената е 2470.Вече не издържах и му викам:Абе вие нормални ли сте колата струва 7-8000лева вие ми искате 2500 за ремонт.Впоследствие колата се прибра на колесар до Русе и бе отремонтирана за 5 лева
Просто резервоара бил затлачен и зацапвал бързо горивния филтър.Та това е моят опит с така наречените оторизирани сервизи.БЕГАЙТЕ НА ДАЛЕЧ,ИЗМАМНИЦИ И ТО first class

- GUNDI
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте ,колеги. Искам и аз да ви споделя нещо относно Юнитрейд. Значи работих там преди три години като тенекеджия. За шестте месеца, които изкарах там, бях крайно разочарован от обслужването и хората, които работеха там. От целия сервиз надали имаше 2/3 кадърни майстори. Всички други са пълни аматьори и некадърници. Надали има случай в историята на сервиз на такова ниво. Монтьорите да сложат чисто нов двигател от кашон изваден на VW и при монтажа да му объркат няква центровка и да го счупят при паленето. А бояджийте са си пълни пияници обедната почивка се изпива там по 2-литра рекия и се почва работа това съм го видял със собствените си очи. Сега относно цените и частите . Цените са им надути няма спор въобще не отговарат на качественото обслужване, което трябва да правят. Частите най вече ламарините се купуват от Интеркар всичко се преправя, наварява ,реже за да пасне. За това съм сигурен на 100% защото ми минаваха през ръцете. За останалите части немога да кажа, но със сигурност не всичко е оригинално. Другото, от което не бях доволен е заплащането. Неможе след един месец работа и 20 коли да ми минат през ръцете да получа фиш за 232лв.
Та моя съвет е ако имате възможност въобще не си караите колите там.

Та моя съвет е ако имате възможност въобще не си караите колите там.

Последна промяна от GUNDI на Пет 20 юни 2008 7:43, променено общо 2 пъти.
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Защо всичко това което са споделили колегите по-горе ми напомня за нашия АВТОХИТ на VW
има още много път да извървим за да се доближим до западните сервизи...а до тогава кой на канала с познат майстор или доверени майстори
за да сме спокойни,защото никой майстор няма да го направи по-добре от теб самия...

- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Цените са им такива , защото са официален сервиз което всъшност не е безплатно
Тъпото е че и аз ходя само в краен случеи за части при тях и то най вече за дреболиики , иначе всичките им останали части си ги намирам каквито трябва но минимум 3 пъти по ефтини, примерно съединителя не ми е VW ами е LUK , тоест ако си го взема от вносителя на LUK, това не го прави по скапан от този който те ще ми поръчат пак от същото място
Като си взема гаранционно VW, тогава ще му мисля .....сега не ми дреме колко е скъпо при тях 

Не съм ги ползвал като сервиз и нямам впечатления, но съм купувал някои неща от тях и имам особено мнение. При едно от ходенията ми, някакъв човек пред мен купуваше ролки, обтегачи и подобна кинкалерия. Явно се бяха разбрали за обратно изкупуване на работилите части, защото ги прибраха в магазина. Дотук всичко е ок. Лошото впечатление се появи, когато продавачът, давайки новите чаркове, обясни на купувача, че ще му ги даде без опаковки, защото при обратното изкупиване ги искали да са си в опаковките. Прибра си опаковките. Не знам какъв е редът и дали е така, както обясни продавача, но по-скоро останах с впечатление, че нещо, нали, таковатата, делавер кириз.
И това не е първия магазин в който наблюдавам "обратно крънкане и мрънкане за опаковките". Както и да е, всеки си прави изводите за себе си.

И това не е първия магазин в който наблюдавам "обратно крънкане и мрънкане за опаковките". Както и да е, всеки си прави изводите за себе си.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”