Крисо колата ти е хамелеон бе
от де я погледнеш се е различен цвят ..
Най-накрая се сдобих с глава от PB... проект: Golf II GTI 8V
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
paco написа:Аз викак да мина със секачките и да видиш как 1/3 от кабелите изчезват и се свеждат до 0бр. излишни. А като гледам как хубаво си я подкарал..дай да и метнем една турбинка...некакво ККК мъничко и да забравиш климатика и изпарители...![]()
РАСО
това му го казвам от сумати време.. ще го направим за 0 време .. ама не ще..
инат..
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Vizor написа:paco написа:Аз викак да мина със секачките и да видиш как 1/3 от кабелите изчезват и се свеждат до 0бр. излишни. А като гледам как хубаво си я подкарал..дай да и метнем една турбинка...некакво ККК мъничко и да забравиш климатика и изпарители...![]()
РАСО
това му го казвам от сумати време.. ще го направим за 0 време .. ама не ще..
инат..
Да бе, че после да ми спукат телефона за жокери!

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Vizor написа:Оставете момчето на мира ! иска да изкарва някой леф като такси .. нека си припечелва![]()
ЕЙ ДА ГО МАХАШ ТОЯ ЖЪЛТИЯ ЦВЯТ ДА НЕ ТИ ГО БОЯДИСВАМ С МЕЧЕТО (Mило не ти...)
Така е колега , но не можем да налагаме на колегата какво да прави

П.П Колега , поне кажи ако го правиш такси да не се хабим да ти казваме да смняш цвета

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аве ся по неразбираем начин ли го казах по-горе незнам, колата ще е жълта, вас не ви кефи, ма мен не ме кефи черен например или такъв подобен цвят, а ме кефи жълто! Аре стига с тоя цвят вече деа ... как един гей иска х*й в г*за, така аз искам жълт Голф! Пацо, опрайхме се и без резачките
Днес я изкорубих цялата инсталация, махнах маски, глупости, полуоски, жила, доста сръдкавеш, маркучи, изпарители и т.н. качих я на стойки, утре пада задния мост с амортисьорите, мотора с кутията и почва да се чисти боята по дюшемето! Днес се чух с човека, който ще ми прати вала, та утре или в другиден трябва да имам 276гр. Шрик вал + раздвижно колело! Коилоувърите КВ от Бравото ще станат на Голфа, единсветно дължината трябва да видя колко ще е и така! Феродов диск си взех, някакъв италиянски за КР, нали ще е с така кутия и трябваше за голямата шлица! От събота или в неделя ще започна по малко да плета инсталацията за мотора и да попреработя малко от инсталацията в купето, там където е оплетено да разплета, да си пусна всички кабели по отделни снопове, кой за къде е и където е наставяно нещо и т.н. да се изолира наново с термошлаух или ако не може с изолирбанд! Визорчо, ко ше прайме бронята ве пич?

- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
K_Power написа:Е как, аз оня мотор от по-предните страници за кой Голф го правя![]()
Всичко се маха, мотор, скорости, магаре, гредички, задни мостове, амортисьори ... всичко!
Оп извинявай

единственото което не ми харесва е цвета но няма значение.важното е на теб да ти харесва.все пак твой си е голфа