Как да прехвърля една кола
Как да прехвърля една кола
Става въпрос за една кола която е на инвалид, но човека е починал и в КАТ казаха, че тя е собственост на трите му деца по наследство. Въпроса е как сега да я прехвърля на мое име? Със тримата наследници направо в нотариуса или трябва преди това те да докажат, че са я наследили и как става това. Ще съм много благодарен ако някой разбиращ се изкаже по въпроса.
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото знам преди да ги заведеш при нотариуса трябва да се изкара една бележка за наследници (незнам точното наименование) тя се изкарва в общината по местоживеене на починалия и може да се изкара само от някой от наследниците, та с тая бележка и наследниците при нотариуса и правите договора.
п.п. Да ме поправят колегите ако нещо бъркам
п.п. Да ме поправят колегите ако нещо бъркам
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
ами аз преди 2 седмици прехвърлях кола която беше на инвалид, собствениците бяха 2 ма стари хорица и се водеше на жената.до колкото знам трябва и двамата собственици (ако са съпрузи) да присъстват при нотариуса... а в твоя слу4ай колега мисля 4е собствениците (трите деца ) трябва да имат документ в който да пише 4е те са собственициа не по4иналия (демек трябва приживе да им я е прехвърлил) и ве4е пред нотариуса трябва да са и тримата наследници (в слу4ая собственици) на колата... дано нещо да си разбрал колега
успех ти желая

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”