Най-накрая се сдобих с глава от PB... проект: Golf II GTI 8V
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ше започне, няма къде да ходи!
Има ръжда на предното дюшеме при шофьора, но е повърхностна! Добре, че го разглобих, обезшумителните кече бяха мокри, ама мокри, като ги стиснах вода изтече от тях! Преди около 2 години нямаше никаква кора при моторчето на чистачките и като вали, от там се попрепълни и през парното, та долу в дюшеметата, направо съм изумен 2 години влага и не е изгнил!
После ще сложа снимки, че датата нещо ми се ебава

Има ръжда на предното дюшеме при шофьора, но е повърхностна! Добре, че го разглобих, обезшумителните кече бяха мокри, ама мокри, като ги стиснах вода изтече от тях! Преди около 2 години нямаше никаква кора при моторчето на чистачките и като вали, от там се попрепълни и през парното, та долу в дюшеметата, направо съм изумен 2 години влага и не е изгнил!
После ще сложа снимки, че датата нещо ми се ебава
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е от вратите батенце, баш отгоре откъм парното се пълнеше с вода преди две години, когато нямаше никаква кора, сега има половин кора
, че от един ударен, другата част беше защипана и нямаше как да стане да се извади цялата
, но и сега не влиза, тая вода седи там две години и не е изгнил .... тоя Ханс, така антикорозионна защита му е напраил да си еве мамата
Ето снимки от вчера:
Маторя изваден:
А е ми го двора на какво прилича, достъпът до къщата е лекичко затруднен, 75% от Голфа е из двора
Тук ръждата е повърхностна, нямаше я тапата и явно е влизала вода, защото и мокета беше мокричък! Стъргах днес с отверката, не е омекнала ламарината, няма дупки и като тръкнеш излиза бяла чиста ламарина!
А това е от преди малко, туко що, в 10 без 20 се качих, щото вече не се виждаше
На снимките се вижда едното задно дъно, че е изчистено перфектно, но не станах снимките, иначе и другото задно е такова, утре предните, шкурене отвътре навсякъде, шкурене и на коша!
Крисо!

Ето снимки от вчера:
Маторя изваден:
А е ми го двора на какво прилича, достъпът до къщата е лекичко затруднен, 75% от Голфа е из двора
Тук ръждата е повърхностна, нямаше я тапата и явно е влизала вода, защото и мокета беше мокричък! Стъргах днес с отверката, не е омекнала ламарината, няма дупки и като тръкнеш излиза бяла чиста ламарина!
А това е от преди малко, туко що, в 10 без 20 се качих, щото вече не се виждаше
На снимките се вижда едното задно дъно, че е изчистено перфектно, но не станах снимките, иначе и другото задно е такова, утре предните, шкурене отвътре навсякъде, шкурене и на коша!
Крисо!
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател: