Свтлинки.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде да ме светнете следното. Значи прочетох някъде че било яка селяния сини пръскалки и сини габарити. Е да ама ако имало и син неон отдолу това вече било готино. Също така ако била бяла колата /мойта е бяла/ било яка селяния ама ако била тъмен цвят е готино.
Още малко ако не били сини габаритите, а бели или червени примерно, било много яко.
И какво аз като имам сини значи съм от най-големите селяни - така излиза май.
Ебати и логиката.
Още малко ако не били сини габаритите, а бели или червени примерно, било много яко.
И какво аз като имам сини значи съм от най-големите селяни - така излиза май.

Ебати и логиката.
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
сини пръскалки,эелени,сини,лилави и тн.габарити,неон под шасито,лепенки от сорта на "Бог ми е навигатор"=супер селяния(мое мнение)
~None~ моляте не раэваляй голфето най-малкото на цвета нетича,ако искаш си купи сини къси светлини светат много добре и е красиво
PS:преди време си бях вэел светеща топка на скоростния лост и си мислех,че много гаэарско но усъэнах колко е селско и раэкарах батерийте иначе топката не е лоша
~None~ моляте не раэваляй голфето най-малкото на цвета нетича,ако искаш си купи сини къси светлини светат много добре и е красиво

PS:преди време си бях вэел светеща топка на скоростния лост и си мислех,че много гаэарско но усъэнах колко е селско и раэкарах батерийте иначе топката не е лоша
Ама то свтлината от дюзите е червна.. Аз май не съм обяснил мнго добре. А това ако сменя цвета на габаритите - ше ме "приберат" ( освен ако не са производствен).. А за топката на скоростния лост съм виждал една фосфорицираща - много яка, само дето няма червена ...
Но както и да е, то се видяло че няма да и правя оптически тунинги повече..

Но както и да е, то се видяло че няма да и правя оптически тунинги повече..

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ей ~None~ ма ти и рожден ден ли и празнуваш на твоята ??
Ей за това не бях се сетил !!! На кучето си празнувах , ма на колата !
Кажи ми коя дата си взимаш - тая на пройзводството или тая на закупуването ???
А ако искаш толкоз синичко ще ти дам идея къде да го сложиш- вътре в купето , да свети в краката !!За русите каки ще е екстра !!
Създава се една такава приятна задушевна атмосфера !!
)

Ей за това не бях се сетил !!! На кучето си празнувах , ма на колата !
Кажи ми коя дата си взимаш - тая на пройзводството или тая на закупуването ???
А ако искаш толкоз синичко ще ти дам идея къде да го сложиш- вътре в купето , да свети в краката !!За русите каки ще е екстра !!

Създава се една такава приятна задушевна атмосфера !!