Да сменям ли 15'' на 14'' ?
Пич, ти ако и за гаджето си питаш хората дали го харесват или не, язък. Недей така, моля ти се. Джантите са на твоята кола, важното е на тебе да ти харесват, какво ще кажа аз или другите е без значение. Аз например карах със 185/65/14 и не мога да кажа, че има чак огромна разлика със сегашните ми 195/50/15, но това е моето наблюдение, отчетено, че карам в град с доста разбити улици.
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
ALESYZ написа:Пич, ти ако и за гаджето си питаш хората дали го харесват или не, язък. Недей така, моля ти се. Джантите са на твоята кола, важното е на тебе да ти харесват, какво ще кажа аз или другите е без значение. Аз например карах със 185/65/14 и не мога да кажа, че има чак огромна разлика със сегашните ми 195/50/15, но това е моето наблюдение, отчетено, че карам в град с доста разбити улици.
Нещо се излагаш с отчитането - разликата е огромна!!! От няколко дни карам и имам чуството, че карам различна кола. А то само джантите и гумите са други.
1. Не друса - бая се усеща разликата.
2. Гори по-малко(не е кой знае колко, но все пак)
3. По евтини са гумите.
Ето това е заключението ми. Който реши да си сменя - няма да съжалява, поне аз хич, ама хич не съжелявам, даже и се радвам !!! Поздрави на всички. Може вече

- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”