давате ли бакшиши на БЕНЗИНОСТ. като ви измият стъклата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- danaildimitrov1982
- Автомобил:
- Двигател:
на бензиностанциите не но автомивка като ида винаги понеже едните гоправят по задължение а на другите това им е работата разликата е в крайниа резултат аз съм доволен от вторите и винаги оставям бакшиш момчетата си вършат работата съвестно и ми е неудобно на добре свършената работа да си затворя очите или да се направя че много бързам
- jivotarae
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
зак'во да им давам, това им влиза в задължението!
зак'во да им давам, това им влиза в задължението!
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Ето и едно актуално допълнение към темата: Приятелката ми току-що се прибра от командировка във Варна и като е помолила да й долеят течност за чистачки на ОМВ на магистралата от Варна по посока Шумен, не стига че са й доляли просто вода, а са и ОТКРАДНАЛИ капачката на казанчето за течността
от Корса-та! Кажете има ли такива уроди!!!
Затова, колежки, внимавайте на посоченото ОМВ и не позволявайте да ви доливат течност за чистачки!!! Аз както бях писал по-напред в темата, давам по левче като има отношение, но на такива уроди само бих им счупил ръчичките!!!

Затова, колежки, внимавайте на посоченото ОМВ и не позволявайте да ви доливат течност за чистачки!!! Аз както бях писал по-напред в темата, давам по левче като има отношение, но на такива уроди само бих им счупил ръчичките!!!

- bisi-vraca
- Автомобил:
- Двигател:
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Tomcat написа:винаги, ако не искам да мият си им казвам.
и престанете с това че това им е работата, нормално е ако някой си върши добре работата да получава бонус
Хехехе, аз пък съм на мнение, че да си вършиш работата добре е задължение!Особено ниско квалифициран труд.Бонусите са за допълнителна работа.Не мога да разбера що доста хора в БГ го смятат за задължение едва ли не.То за тва обслужващия ни персонал е на тва ниво.Щот сме свикнали да се учудваме едва ли не ако някой си върши работата добре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:Tomcat написа:винаги, ако не искам да мият си им казвам.
и престанете с това че това им е работата, нормално е ако някой си върши добре работата да получава бонус
Хехехе, аз пък съм на мнение, че да си вършиш работата добре е задължение!Особено ниско квалифициран труд.Бонусите са за допълнителна работа.Не мога да разбера що доста хора в БГ го смятат за задължение едва ли не.То за тва обслужващия ни персонал е на тва ниво.Щот сме свикнали да се учудваме едва ли не ако някой си върши работата добре.
Последна промяна от Atanas14 на Съб 21 юни 2008 23:29, променено общо 1 път.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tomcat написа:работил съм какво ли не, сервирал съм, продавал съм какво ли не, и когато си свършиш добре работата е много приятно да получиш награда за това. не съм задължен да предлагам добра услуга на всеки, а който иска такава трябва да ме стимулира.
Малееее,недай си боже някой да не ти даде бакшиш и като дойде втория път ще яде супа с телесни течности и сополи:).
А и все пак ти не правиш услуга,а си вършиш работата.Според мен има разлика.У-у-у забравих,че на края на месеца има нещо наречено заплата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”