Ще се опитам да обясна случая накратко.
Та преди 2 дена (на 18.06 в ранния следобяд) ми беше нанесен побой от “известен” чалга певец и негови роднини.
Паркирал съм си колата пред кооперацията в която живея. Идват въпросните господа, викат ме навън и ми заявяват че трябва да си махна колата от там, за да паркират те на това място. Ако има значение да уточня че те не живеят в тази кооперация. При моя отказ започнаха да ме блъскат и удрят. Докато жената извика полицията успяха да ме поступат.
Извадих си медицинско
Полицайте, които дойдоха снеха обяснения от участниците и ми казаха че мога да заведа граждански иск.
Препоръчайте ми адвокат, който би се заел със случая.
Най ме е яд, че ми е счупена едната ръка и ще пропусна първия си събор в Калояново, а такъв мерак имах да бъда в колоната.
Търся съвет от адвокат за нанесен побой
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
аман от ГСП-та...много съжалявам колега...защо не дойдеш с някой друг? все пак ще се развеселиш малко... 

Последна промяна от chefito на Пет 20 юни 2008 22:09, променено общо 1 път.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
нв
Пиши на ЛС кой беше... а иначе мам** им **** . Ги е** в чалгарите...
Иначе адвокат за случая не знам... Сории за оФФ-а ама не се сдържах.. Пиши ми на ЛС кои убитак беше..
Иначе адвокат за случая не знам... Сории за оФФ-а ама не се сдържах.. Пиши ми на ЛС кои убитак беше..
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря колеги, ще попитам колегите адвокати.
Певеца е Константин
За съжаление ми е малко трудно да се движа иначе жената щеше да кара и пак щях да дойда. Ще чакам снимки от събитието.
Певеца е Константин
chefito написа:аман от ГСП-та...много съжалявам колега...защо не дойдеш с някой друг? все пак ще се развеселиш малко...
За съжаление ми е малко трудно да се движа иначе жената щеше да кара и пак щях да дойда. Ще чакам снимки от събитието.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
tzanev написа:Благодаря колеги, ще попитам колегите адвокати.
Певеца е Константинchefito написа:аман от ГСП-та...много съжалявам колега...защо не дойдеш с някой друг? все пак ще се развеселиш малко...
Оправяй се по-бързо, ние ще направим снимки, клипчета, всичко.
И го съди оня гей до дупка. Не мислих, че е същия като другите, ама явно е неизбежно...
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Tomcat написа:цанев, нещо не ми се връзва, Коцето живее в квартала ми и не мисля че просто ей така ще пребие човек, при това за място за паркиране.
разкажи по-подробно, да не говорим че така адвокатите ще могат да ти помогнат
До преди 2 дена и аз не мислех че той може да го направи но резултата е налице.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”