Golf ли да е ?
Ixidor написа:Аз съм за дизел
/OFF_Jorko_ написа:искам бавна кола... малко е сложно за обяснение но за това искам 1.4....
е те такова нещо не бях чувал
Карал съм бързи коли , давал съм си половината заплата само за бензин мислейки си че кефа е най-важното но сега искам кола с която да стигна от точка А до точка Б за по-малко пари и да знам че няма да ме изкушава да правя глупости...малко е сложно за разбиране ама съм го премислил много пъти. Иначе съм на мнение да взема бензин. Огледах няколко SDI-та но не чувам хубави неща за тях.
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Фанатик написа:според мен бензин 1.8 моно слагаш му газ 450 лв иси джиткаш за 7лв.на сто км.за 10000 км.избиваш газовата.няма дизел или поне аз незнам който да гори 3на100.
1-во как по-дяволите ще джиткаш за 7 лв. / 100 км (и с 80 на 5-та да караш само пак сигурно не може го докара)
А за дизел който да гори 3 на 100 ... аа има има. VW LUPO 3L (сектаааа)
Фанатик написа:към колегата webdude. КОЛЕГА. ЕДИН НЕВЯРВАЩ КАТО ТЕБ ВЕЧЕ ИЗГОРЯ СЪС 200лв БАС. АКО ИСКАШ МОЖЕ ДАСИ ВТОРИ НО НА 300лв. 6.67л =100км. А ЗА 3 НА 100 ПОЛО ПАК НЕЕ 7лв ЗНАЧИ ПАК НЕ СТАВА.РАЗМИСЛИ ЗА БАСА.Ама в темата не става дума за поло а за голф.
Ааа за малко и на поло да го обърнеме ...днеска гледах едно Поло 1.2 2002г. Ама пуста му природа ме е направила 2 метра и не ми е удобно в тая кола... Иначе тва 1.2 бая щеше да ми жали паричките

- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Фанатик написа:към колегата webdude. КОЛЕГА. ЕДИН НЕВЯРВАЩ КАТО ТЕБ ВЕЧЕ ИЗГОРЯ СЪС 200лв БАС. АКО ИСКАШ МОЖЕ ДАСИ ВТОРИ НО НА 300лв. 6.67л =100км. А ЗА 3 НА 100 ПОЛО ПАК НЕЕ 7лв ЗНАЧИ ПАК НЕ СТАВА.РАЗМИСЛИ ЗА БАСА.Ама в темата не става дума за поло а за голф.
аве то сигурно може ... ама си тряят яко нерви

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”