То аз бавно карам, ама едвам го удържам тоя самоует и не стааа... Викам му "Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р" а он не спира!
Та наистина ще ми е полезно ако си имам детектор за злонамерени просяци. Вчера ми ги дадоха тия 2та и понеже не съм ползвал досега се чудя кой да задържа за мене си.
От както останах с 12 точки и аз си вземах радардетектор.Но не съм доволен от него в града.Ако има възможност си вземи детектор само за X-Band,че моя пищи за щяло и не щяло.Особенно на таксита с тунинговани радиостанции в тях.Моделала при ме е Cobra XRS 9700.
Ползвай Google има много страници с сравнителни характеристики за радардетектори.
Аз наистина порових много перди да си купя и после кат си купих,но Favorites ми остана на предишния ми диск,който bishop сдаде богу дух.Наистина има много интересни неща,но повечето не работят за България.Както писах тук са само X-Band(10.525GHz+-0.050).Пишеше за някакви нови трафик радари,но това което прочетох за тях се оказва че полицаите ще останат гладни и май за това не ги използват.Тук в България се използва "Трафик радар 4",но документацията му е строго секретна.
Последно рових само за моя модел,но пак съжалявам че не мога да помогна.