На 30.12.2005 по обяд откраднаха телевизора на брат ми от квартирата му в Люлин.Докато той е на работа бившата му приятелка, която има ключ, решила да се изнесе като замъкнала и телевизора му(нов за около 800лв).Като се прибира вечерта, в квартирата е бардак и телевизора му го няма както му бях казал и аз, че ще стане.Той за съжаление живееше с илюзията, че като има документи за телевизора и е негова собственост оная няма да посмее да го бутне, но уви.На същия ден получи заплахи от любовника на въпросната, че не трябва да се занимава с нея, ако не искал да му се случи нещо, защото около неговия блок било тъмно през нощтта и т.н.След това въпросния момък му се обади от телефона на извършителката, за да го пита дали още си искал телевизора и т.н.Ако си го искал да отиде на Витошка да си го вземе и т.н.Брат ми отиде ама бабаита не се появи.Брат ми има записани 4 разговора с оня, където говори за този телевизор и казва, че е в него.Знае и къде се намира телевизора, но не може да направи нищо.Той ходи в полицията и подаде жалба, но вероятно няма да стане нищо, защото шефа го нямало, а само той можел да позволи да се направи обиск.Сега брат ми знае къде и в кого е телевизора, има и записани телефонни разговори, може да докаже и произхода им, знае че кражбата е станала с микробус на ОРГАХИМ, но е с вързани ръце

Плюс това оня бабаит се прави на бияч и го заплашва със саморазправа, защото се оказа, че девойката му наговорила едни глупости за брат ми

Обичайното
Какъв ли е извода

gruebel Май няма извод, просто не правете големи подаръци на бившата си приятелка по нова година, може да си помисли, че още я обичате