Хуане, класацията е просто формалност. Всички класирани автомобили са си безспорни фаворити по които са хвърлени много грижи и най вече много пари

Да бе брат и аз забелязах кфо караш ,ама стига храни хората .... Разбирам 4е остана недоволен от миналият събор защото никои не оцени тунинга на колата ти , но стига храни хората...Дон Хуан Голфа написа:Vextor написа:И на мене ми е интресно класирането ...Дон Хуан Голфа написа:Не съм можах да дойда на събора, но съм сигурен че е било готино....само не мога да разбера защо има толко малко коли на толкова иначе популярната марка....
![]()
Както и да е... дайте да видим класацията след събора...много ми е интересно колко двойки са в първите 3 места за тунинг![]()
CHEER
п.с. А ти стига се заяжда с хората ... 2-ките и те са готини , не всеки може да кара голф 4 с добавки на броните
Е са карам Тойта с добавки по броните
По повод 2-ките бих казал, че пловдиската ригер 2ка е колата- другото си ...
![]()
Другият фаворит при тунинга е машината на alpineи колата на Tyan е готина но те нямат шанс ....много 2-ки има
![]()
CHEERS
mgm написа:kamenr написа:Добре де, и все пак има ли ги качени времената от драг-а някъде? хубаво техническа грешка било мойто време, и все пак? половин година си правя двигателя и го качих навреме за събора да го тествам и да не си разбера времето!
две времена над 18 секунди и едно 17,8
mgm написа:kamenr написа:Добре де, и все пак има ли ги качени времената от драг-а някъде? хубаво техническа грешка било мойто време, и все пак? половин година си правя двигателя и го качих навреме за събора да го тествам и да не си разбера времето!
две времена над 18 секунди и едно 17,8
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта