Коментари за събора в Калояново 2008
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега сядам пред компютъра. Преди да прочета отзивите, искам да благодаря на всички които дойдоха и уважиха събора.
Евала на всички фенове, които дойдоха от най-далечни краища на България и бяха пътували по 5-6 часа за да дойдат, и да се върнат на същия ден.
Благодаря и на всички съорганизатори и помощници на пистата, които хвърчаха навсякъде.
Извинявам се за моите грешки, които неминуемо ги има.
Надявам се другата година да има един още по-добър събор.

Евала на всички фенове, които дойдоха от най-далечни краища на България и бяха пътували по 5-6 часа за да дойдат, и да се върнат на същия ден.

Благодаря и на всички съорганизатори и помощници на пистата, които хвърчаха навсякъде.
Извинявам се за моите грешки, които неминуемо ги има.
Надявам се другата година да има един още по-добър събор.

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
mgm написа:времената имах възможност да ги видя след награждаването, когато ме класираха на 2-ро място с 14,7 време на 400 м ... на колегата с Голф 2 КР бяха му записали едното време на С5-цата което беше 14,4 ... скоро ще пуснат и времената така че ще ги видим ...
Батка поздравления за твоята количка

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Забравих да изкажа огромна благодарност на колегата vw_edition - човекът организирал допълнителния кетъринг. Същият, който дойде в петък, и разбра, че няма да може да ползва ток за оборудването си. Същият, който сутринта в събота отиде и се върна до София за да докара генератор, който да ги захранва. И който едва ли е изкарал и един лев от цялата операция - напротив - сигурен съм, че е на загуба. Евала на този човек.

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Заради едно нещо съм НЕдоволен. Не бях на събор а на състезание с награди .. това ме издразни
иначе всичко си беше перфектно
просто повечето трябваше да е купона (който разбира се ние си го направихме) .. обаче непрекъснатото състезание не ми хареса просто
иначе евала този път страхотна организация !
иначе всичко си беше перфектно
просто повечето трябваше да е купона (който разбира се ние си го направихме) .. обаче непрекъснатото състезание не ми хареса просто
иначе евала този път страхотна организация !
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей те..... от Spasov_G
Здравейте колеги , благодаря на всички организатори , че ни събраха да се видиме и запознаем кой с кого , със сигурност беше по - добър събор от предната година , но сега е мястото да споделя и мнението на други колеги за организацията за до година този технически да се измисли някакъв вариянт да е по бързо протичащ и още по важно ефективен , за класовете мисля , че има нужда от още един клас при драга . Организацията за отчитане на времето се доближи почти както го правят по истинските писти , но за майсторското под всякаква критика , а това си е дисциплина която също мисля , че има какво да се покаже. И сега някой от вас ще кажат ама това си е събор и това е , но според мен не е така щом организираш каквото и било мероприятие, то или е на ниво или НЕ ........ В тази дисциплина , а именно Майсторското каране много слаба организация засичане с хронометър и записване на резултати на едно бяло хвърчащо листче ..... Пиша това защото участвах в тази дисциплина и не , че изявявам някакви претенций за себе си но мисля , че има много ощетени колеги за сметка на други ........... е ТОВА МИ Е МНЕНИЕТО МОГА ДА ПРЕДИЗВИКАМ ГНЕВА НА НЯКОГО , НО ДА МЕ ИЗВИНЯВАТ ......... НО ВСЕ ПАК КАТО ЦЯЛО СИ БЕШЕ МНОГО ДОБЪР СЪБОР ........ ХАЙДЕ ДО РОЖЕН 2008 г.
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Забравих да изкажа огромна благодарност на колегата vw_edition - човекът организирал допълнителния кетъринг. Същият, който дойде в петък, и разбра, че няма да може да ползва ток за оборудването си. Същият, който сутринта в събота отиде и се върна до София за да докара генератор, който да ги захранва. И който едва ли е изкарал и един лев от цялата операция - напротив - сигурен съм, че е на загуба. Евала на този човек.![]()
![]()
Благодаря за хубавите думи , просто съжалявам че се получи такова забавяне от 2-3 часа в деня на събора и може би е имало не малко недоволни от това но направих всикчо по силите си , видях грешките си и за следващото мероприятие ще се старая да не съм на 100 а на 1000%

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Моето прекарване на събитието........
Накратко - невероятно готино! Адски много се радвам,че положителните мнения в темата се броят на пръсти и няма празни приказки и нереални изказвания. Организацията - перфектна, който смята,че не беше да се пробва да организира нещо подобно. С всяка годината става все по-добре, което означава,че се учим от грешките си, а това е много важно.
Хиляди благодарности към всички понзати и непознати,които правят всичко това без каквато и да била користна цел. Които си дават здравето, нервите и времето, за да ни бъде хубаво на всички!
Не може да се опише с думи, който е бил и разбрал...
А вечерта в Хисаря, беше уникална....
п.с N 11 rulzzz
Накратко - невероятно готино! Адски много се радвам,че положителните мнения в темата се броят на пръсти и няма празни приказки и нереални изказвания. Организацията - перфектна, който смята,че не беше да се пробва да организира нещо подобно. С всяка годината става все по-добре, което означава,че се учим от грешките си, а това е много важно.
Хиляди благодарности към всички понзати и непознати,които правят всичко това без каквато и да била користна цел. Които си дават здравето, нервите и времето, за да ни бъде хубаво на всички!
Не може да се опише с думи, който е бил и разбрал...
А вечерта в Хисаря, беше уникална....
п.с N 11 rulzzz

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
vw_edition написа:dobrinb написа:Забравих да изкажа огромна благодарност на колегата vw_edition - човекът организирал допълнителния кетъринг. Същият, който дойде в петък, и разбра, че няма да може да ползва ток за оборудването си. Същият, който сутринта в събота отиде и се върна до София за да докара генератор, който да ги захранва. И който едва ли е изкарал и един лев от цялата операция - напротив - сигурен съм, че е на загуба. Евала на този човек.![]()
![]()
Благодаря за хубавите думи , просто съжалявам че се получи такова забавяне от 2-3 часа в деня на събора и може би е имало не малко недоволни от това но направих всикчо по силите си , видях грешките си и за следващото мероприятие ще се старая да не съм на 100 а на 1000%
бате , организацията от твоя страна беше повече от перфектна!!! мисля че 11-12ч за кебапчета е даже рано , от друга страна при тебе бирата беше наистина студена , което караваната не можеше да постигне.... евала правя и на теб и на хората около теб и мерси за студената биричка

колегата дето недоволства от класовете е прав , получи се конфузно , но тва е интрига нямаше , човек само като видеше колите и знаеше челните места кой ще заеме , но здраве да е

niksi , бате не си прав че каквото се е виждало по двигателите сте гледали, не искам да се занимавам , но наистина не си прав !
визорееееее нашио чъдър не беше ли на събор според тебе бре , пиянде