Коментари за събора в Калояново 2008

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
mgm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mgm » Нед 22 юни 2008 19:14

времената имах възможност да ги видя след награждаването, когато ме класираха на 2-ро място с 14,7 време на 400 м ... на колегата с Голф 2 КР бяха му записали едното време на С5-цата което беше 14,4 ... скоро ще пуснат и времената така че ще ги видим ...

Потребителски аватар
hatebur
Автомобил: GOLF 5 GTI
Двигател: AXX

Мнениеот hatebur » Нед 22 юни 2008 19:30

Stefan написа:Времето беше хубаво и топло :uuoooh: но както каза колегата hatebur беше хладно за сезона mhihi

Да добре че не беше горещо mhihi

Иначе всичко друго беше перфектно.
:bowdown :bowdown :bowdown за хората който се постараха всички ние да се забавляваме

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 22 юни 2008 20:12

Сега сядам пред компютъра. Преди да прочета отзивите, искам да благодаря на всички които дойдоха и уважиха събора.
Евала на всички фенове, които дойдоха от най-далечни краища на България и бяха пътували по 5-6 часа за да дойдат, и да се върнат на същия ден. :bowdown :bowdown :bowdown
Благодаря и на всички съорганизатори и помощници на пистата, които хвърчаха навсякъде.
Извинявам се за моите грешки, които неминуемо ги има.
Надявам се другата година да има един още по-добър събор.
: vw fen

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 22 юни 2008 20:35

dobrinb написа:Надявам се другата година да има един още по-добър събор.
: vw fen

Чул те Господ :wink:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Нед 22 юни 2008 21:20

mgm написа:времената имах възможност да ги видя след награждаването, когато ме класираха на 2-ро място с 14,7 време на 400 м ... на колегата с Голф 2 КР бяха му записали едното време на С5-цата което беше 14,4 ... скоро ще пуснат и времената така че ще ги видим ...

Батка поздравления за твоята количка :wink: Само да те питам за кой KR говориш :?: За белия,който се пуска с двата АБФ-а ли :?: Мен това ме интересува дали сме се представили добре и колко точно му е времето на зверчето. :wink: :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 22 юни 2008 21:21

Забравих да изкажа огромна благодарност на колегата vw_edition - човекът организирал допълнителния кетъринг. Същият, който дойде в петък, и разбра, че няма да може да ползва ток за оборудването си. Същият, който сутринта в събота отиде и се върна до София за да докара генератор, който да ги захранва. И който едва ли е изкарал и един лев от цялата операция - напротив - сигурен съм, че е на загуба. Евала на този човек. :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 22 юни 2008 21:27

Заради едно нещо съм НЕдоволен. Не бях на събор а на състезание с награди .. това ме издразни
иначе всичко си беше перфектно
просто повечето трябваше да е купона (който разбира се ние си го направихме) .. обаче непрекъснатото състезание не ми хареса просто
иначе евала този път страхотна организация !

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Здравей те..... от Spasov_G

Мнениеот Spasov_G » Нед 22 юни 2008 21:29

Здравейте колеги , благодаря на всички организатори , че ни събраха да се видиме и запознаем кой с кого , със сигурност беше по - добър събор от предната година , но сега е мястото да споделя и мнението на други колеги за организацията за до година този технически да се измисли някакъв вариянт да е по бързо протичащ и още по важно ефективен , за класовете мисля , че има нужда от още един клас при драга . Организацията за отчитане на времето се доближи почти както го правят по истинските писти , но за майсторското под всякаква критика , а това си е дисциплина която също мисля , че има какво да се покаже. И сега някой от вас ще кажат ама това си е събор и това е , но според мен не е така щом организираш каквото и било мероприятие, то или е на ниво или НЕ ........ В тази дисциплина , а именно Майсторското каране много слаба организация засичане с хронометър и записване на резултати на едно бяло хвърчащо листче ..... Пиша това защото участвах в тази дисциплина и не , че изявявам някакви претенций за себе си но мисля , че има много ощетени колеги за сметка на други ........... е ТОВА МИ Е МНЕНИЕТО МОГА ДА ПРЕДИЗВИКАМ ГНЕВА НА НЯКОГО , НО ДА МЕ ИЗВИНЯВАТ ......... НО ВСЕ ПАК КАТО ЦЯЛО СИ БЕШЕ МНОГО ДОБЪР СЪБОР ........ ХАЙДЕ ДО РОЖЕН 2008 г.

Потребителски аватар
vw_edition
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_edition » Нед 22 юни 2008 21:38

dobrinb написа:Забравих да изкажа огромна благодарност на колегата vw_edition - човекът организирал допълнителния кетъринг. Същият, който дойде в петък, и разбра, че няма да може да ползва ток за оборудването си. Същият, който сутринта в събота отиде и се върна до София за да докара генератор, който да ги захранва. И който едва ли е изкарал и един лев от цялата операция - напротив - сигурен съм, че е на загуба. Евала на този човек. :bowdown :bowdown :bowdown

Благодаря за хубавите думи , просто съжалявам че се получи такова забавяне от 2-3 часа в деня на събора и може би е имало не малко недоволни от това но направих всикчо по силите си , видях грешките си и за следващото мероприятие ще се старая да не съм на 100 а на 1000% ;)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 22 юни 2008 21:51

Vizor написа:просто повечето трябваше да е купона

Ти да не искаш да дойда на цигулка да ти свиря?
Пийеница! Що не каеш публично колко бири изпи? mhihi

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 22 юни 2008 22:24

Vizor написа:Заради едно нещо съм НЕдоволен. Не бях на събор а на състезание с награди .. това ме издразни

За това донякъде и аз съм съгласен. Но като цяло ми хареса. А пък и участието в състезанието е по желание :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 22 юни 2008 22:40

dobrinb написа:
Vizor написа:просто повечето трябваше да е купона

Пийеница! Що не каеш публично колко бири изпи? mhihi

честно ли да кажа или да излъжа ? :lol: щото истината боли

иначе мод да ми свири на цигулка щеше да е атракция ! ако искаш другия път мога да ти дам да свириш на орган :lol:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Нед 22 юни 2008 22:47

Моето прекарване на събитието........

Накратко - невероятно готино! Адски много се радвам,че положителните мнения в темата се броят на пръсти и няма празни приказки и нереални изказвания. Организацията - перфектна, който смята,че не беше да се пробва да организира нещо подобно. С всяка годината става все по-добре, което означава,че се учим от грешките си, а това е много важно.

Хиляди благодарности към всички понзати и непознати,които правят всичко това без каквато и да била користна цел. Които си дават здравето, нервите и времето, за да ни бъде хубаво на всички!

Не може да се опише с думи, който е бил и разбрал...

А вечерта в Хисаря, беше уникална....

п.с N 11 rulzzz mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 22 юни 2008 23:16

vw_edition написа:
dobrinb написа:Забравих да изкажа огромна благодарност на колегата vw_edition - човекът организирал допълнителния кетъринг. Същият, който дойде в петък, и разбра, че няма да може да ползва ток за оборудването си. Същият, който сутринта в събота отиде и се върна до София за да докара генератор, който да ги захранва. И който едва ли е изкарал и един лев от цялата операция - напротив - сигурен съм, че е на загуба. Евала на този човек. :bowdown :bowdown :bowdown

Благодаря за хубавите думи , просто съжалявам че се получи такова забавяне от 2-3 часа в деня на събора и може би е имало не малко недоволни от това но направих всикчо по силите си , видях грешките си и за следващото мероприятие ще се старая да не съм на 100 а на 1000% ;)

бате , организацията от твоя страна беше повече от перфектна!!! мисля че 11-12ч за кебапчета е даже рано , от друга страна при тебе бирата беше наистина студена , което караваната не можеше да постигне.... евала правя и на теб и на хората около теб и мерси за студената биричка :)

колегата дето недоволства от класовете е прав , получи се конфузно , но тва е интрига нямаше , човек само като видеше колите и знаеше челните места кой ще заеме , но здраве да е :)

niksi , бате не си прав че каквото се е виждало по двигателите сте гледали, не искам да се занимавам , но наистина не си прав !

визорееееее нашио чъдър не беше ли на събор според тебе бре , пиянде :lol:

Потребителски аватар
passat4o
Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
Двигател: CBAC
Контакти:

Мнениеот passat4o » Нед 22 юни 2008 23:42

И на мене много ми хареса.Благодаря на организаторите за добре свършената работа.За пръв път бях на такова мероприятие и много ми хареса,гарантирам че вече всеки път ще идвам:))

Върни се в “Организационен”