Желаещи За Ходене на Палатка, яз. Искър

Организация и провеждане на клубните сбирки!

Мислите ли идеята за добра?

Да и ще доида!
26
76%
Не , глупаво е!
8
24%

Общо гласове: 34
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Желаещи За Ходене на Палатка, яз. Искър

Мнениеот hooligans » Пон 23 юни 2008 0:26

Колеги идеята ми е следната , да се преброиме в тази тема и след това да решиме на коя дата да отидеме на риба на палатка за две нощувки!
Става въпрос за петък вечер събота и в неделя привечер се прибираме!
За мане най-добре е на яз Искър
та чакам мненията ви , като е гарантирано музиката и купона да е на 6 , алкохола да е в качествени количества , бирата с каси , цър пър да има и ако има и риба ще е мазало :)

Така както се очертава в петък (27.06.2008г) отивам към 19:30 към язовир искър! всеки желаещ нека заповяда , а за хората любители на излетите , нека заповядат на 28.06.2008г (събота) , барбекю има , носете само мръфка :twisted:
мястото е :

Изображение

Последна промяна от hooligans на Вто 01 юли 2008 1:01, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пон 23 юни 2008 5:51

ахх вчера се прибрах от Крапец, събота и неделя на палатки - голям кеф, от незнам колко години не съм почивал на нещо по-различно от палатка (към края на годината мисля с кампер да я сменявам).
Много добра идея, за съжаления в близкия един месец едва ли ще мога да се присъединя към вас, но за след това ..... :drunk

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Пон 23 юни 2008 7:33

Хулигане, мен спокойно може да ме броиш като ентусиаст за риболова, но дотам!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 23 юни 2008 8:21

Палатка? Комари? Буболечки? Без WC? Без баня? Без ток? :shock :shock :shock

Като, че ли малко съм застарел за такива изпълнения... Някога не пропусках уикенд... Сега ако го сервирам на жена ми напрво ще ми ходите бавно :lol:

Приятно изкарване ;)

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 23 юни 2008 8:56

Ще дойда с кеф,стига да нямам ангажимент тогава.Риба незнам как се лови но към бивакуване и чувалуване съм пристрастен :D

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 23 юни 2008 9:22

Жорка, аз ти предлагам да се организираме да си направим нещо като пикник. Рено форума редовно го практикуват.
Сега времето е суперско за нещо такова, някоя поляна, пържолки биричка, кебапчета кИфтенца... Мисля че ще е яко, тръгване сутрин рано по хлад, кафенце някъде, после се разпъват манджите по баирите, после шарена сянка и тиферич, събиране на боклука и палим обратно - после ше спим кат къпани :)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 23 юни 2008 9:29

Милослав написа:Жорка, аз ти предлагам да се организираме да си направим нещо като пикник. Рено форума редовно го практикуват.
Сега времето е суперско за нещо такова, някоя поляна, пържолки биричка, кебапчета кИфтенца... Мисля че ще е яко, тръгване сутрин рано по хлад, кафенце някъде, после се разпъват манджите по баирите, после шарена сянка и тиферич, събиране на боклука и палим обратно - после ше спим кат къпани :)

подкрепям !

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Пон 23 юни 2008 9:29

Едва ме нави Хулиганйе :lol: :lol: :lol: Аз даже мисля тая събота и неделя да открия сезоня,но още не съм 100% сигурен :wink:

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Пон 23 юни 2008 16:13

ами така като гледам има навити , и за двете , значи варианта е да се събереме тези които искат да ходят на палатка , да отидеме и на другия ден да доидат хората които искат на пикник , да си искараме яко , те да си тръгнат когато искат а ние да си останеме и през ноща :)
веритас , на искъра на нащо място ли мислиш да ходиш , щото и ние мислиме да ходиме в петък вечер , да откриеме сезоня :)

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 23 юни 2008 16:22

hooligans написа:ами така като гледам има навити , и за двете , значи варианта е да се събереме тези които искат да ходят на палатка , да отидеме и на другия ден да доидат хората които искат на пикник , да си искараме яко , те да си тръгнат когато искат а ние да си останеме и през ноща :)
веритас , на искъра на нащо място ли мислиш да ходиш , щото и ние мислиме да ходиме в петък вечер , да откриеме сезоня :)

идеята е суперска според мене :)

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Пон 23 юни 2008 16:26

Твърдо ЗА !!! Лошото, е че не мога този уикенд...ако решите следващич ме пишете 1000% !!! Аз попринцип само това чакам...да се махна от тая София за ден-два-три...много ми се ходи на рибка...само че някой ще трябва да ми връзва кукичките mhihi

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пон 23 юни 2008 18:05

Милослав написа:
hooligans написа:ами така като гледам има навити , и за двете , значи варианта е да се събереме тези които искат да ходят на палатка , да отидеме и на другия ден да доидат хората които искат на пикник , да си искараме яко , те да си тръгнат когато искат а ние да си останеме и през ноща :)

идеята е суперска според мене :)

:да:

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот titko » Пон 23 юни 2008 21:17

аз съм за !!!

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 23 юни 2008 22:00

Vizor написа:
Милослав написа:Жорка, аз ти предлагам да се организираме да си направим нещо като пикник. Рено форума редовно го практикуват.

подкрепям !

И аз ида ... ако има нещо такова .. просто не знам каде са палатките...

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Пон 23 юни 2008 23:43

Така както се очертава в петък (27.06.2008г) отивам към 19:30 към язовир искър! всеки желаещ нека заповяда , а за хората любители на излетите , нека заповядат на 28.06.2008г (събота) , барбекю има , носете само мръфка :twisted:
мястото е :

Изображение

Върни се в “Организационен”