пич незнам до колко си запознат с нещата в Турция и Румъния но и двете са светлинни години вече пред нас ,Чета доста статий на чужди анализатори които се цензурират по БГ новините и трябва да ти кажа че ни се смеят кви цървули сме в сравнение с Румъния и Турция.За сравнение ще ти каже че в турция в Анкара хората взимат заплати от по $1000-$1500 говоря за нормални хора .В Румъния вече нямат цигански проблем-намериха им работи и заплатите са по големи от Бг за инфраструктора пък нема да коментирам въобще че ми е срамно дажеVarbona написа:за разбира се
може и да ни рано от икономическа гледна точка, но от друга страна ако не стане сега може да си останем отстрани- заедно с румъния, албания и турция Screwy
За или Против членство в Евро Съюза?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11
landwarrior написа:но и двете са светлинни години вече пред нас ,Чета доста статий на чужди анализатори които се цензурират по БГ новините и трябва да ти кажа че ни се смеят кви цървули сме в сравнение с Румъния и Турция.За сравнение ще ти каже че в турция в Анкара хората взимат заплати от по $1000-$1500 говоря за нормални хора .В Румъния вече нямат цигански проблем-намериха им работи и заплатите са по големи от Бг за инфраструктора пък нема да коментирам въобще че ми е срамно даже
И аз мислех тва да кажа

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:L&R написа:М даааа и Турция и Румъния ПРОИЗВЕЖДАТ.
Renault
Не само в турски супермаркет 99% стоката е made in Turkey bowdown .
Последна промяна от L&R на Пет 30 дек 2005 11:17, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
е ние произвеждаме хора (т.е. ефтина и клалифицирана работна ръка) за чужбинаscuba написа:L&R написа:М даааа и Турция и Румъния ПРОИЗВЕЖДАТ.
Renault
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
OMFG
Единствено мога да сравня тази анкета, с това което преживях на първите демократични избори - тогава не предполагах, че ще има хора на моята възраст които да гласуват за БКП, но се оказа, че поне 30% от познатите ми гласуваха за тях ...
А в момента се убеждавам за пореден път, че в БГ не трябва да има този тип избори, а трябва да е като в USA - там избирателите директно избират комисия, която избира след това конгресмените (или нещо подобно беше) - идеята е, народа да не управлява директно, защото ако всичко се решава на база на това какво иска мнозинството, нещата ще отидат доста на зле ... Все пак не е възможно мнозинството да е най-умно, най-образовано и наи-предприемчиво ...
Дано да няма референдум за членството ни в ЕС, че тогава наистина стягаме куфарите ... за ЕС, поне тези от нас, които имат шанс там да живет нормално, а не да мият чинии и боядисват къщи!
П.П. Преди време тук се постави въпроса, да не се обсъждат политически теми и мисля, че всички тогава се съгласихме да спрем подобни теми. Моля модераторите да изтрият тази тема, за да не се всява раздор във форума.
Единствено мога да сравня тази анкета, с това което преживях на първите демократични избори - тогава не предполагах, че ще има хора на моята възраст които да гласуват за БКП, но се оказа, че поне 30% от познатите ми гласуваха за тях ...
А в момента се убеждавам за пореден път, че в БГ не трябва да има този тип избори, а трябва да е като в USA - там избирателите директно избират комисия, която избира след това конгресмените (или нещо подобно беше) - идеята е, народа да не управлява директно, защото ако всичко се решава на база на това какво иска мнозинството, нещата ще отидат доста на зле ... Все пак не е възможно мнозинството да е най-умно, най-образовано и наи-предприемчиво ...
Дано да няма референдум за членството ни в ЕС, че тогава наистина стягаме куфарите ... за ЕС, поне тези от нас, които имат шанс там да живет нормално, а не да мият чинии и боядисват къщи!
П.П. Преди време тук се постави въпроса, да не се обсъждат политически теми и мисля, че всички тогава се съгласихме да спрем подобни теми. Моля модераторите да изтрият тази тема, за да не се всява раздор във форума.
Последна промяна от musura на Пет 30 дек 2005 19:13, променено общо 1 път.
- CX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо всички си мислят, че като влезем в ЕС автоматично ще отпаднат всякакви акцизи и т.н. и ще можем да си внасяме каквото си искаме? Според мен ще измислят нещо за да не стане така или поне не в началато.
А по темата аз бях ЗА, но от известно време се разколебах по ред причини и гласувах против.
А иначе наистина може би е добре да се изтрие темата, мисля, че е цяло чудо, че още няма караници. Сигурно е заради празниците
Весело изкарване на Новата година и наздраве на всички Beer
А по темата аз бях ЗА, но от известно време се разколебах по ред причини и гласувах против.
А иначе наистина може би е добре да се изтрие темата, мисля, че е цяло чудо, че още няма караници. Сигурно е заради празниците

Весело изкарване на Новата година и наздраве на всички Beer
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
CX написа:Защо всички си мислят, че като влезем в ЕС автоматично ще отпаднат всякакви акцизи и т.н. и ще можем да си внасяме каквото си искаме? Според мен ще измислят нещо за да не стане така или поне не в началато.
ще паднат наистина, това е сигурно(дори в момента няма мито за стоки от държави членки на ЕС, а и не само - Израел също)

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:OMFG...
Батенце, ти за пореден път ме шашваш... И като отидеш там, каква работа искаш да работиш? Да седнеш веднага на готово директор на банка? Или може би министър-председател?
Ако ще и мияч на чиний да бачка човек, винаги за амбициозните има възможности да си намерят друга работа. Но никога това няма да стане от първия ден. Ама че сме мързеливи! Да му се не види, кога ли ще разбере българинът, че зад истинския успех се крие яко бачкане, бачкане, бачкане, работа до съсипване, пак работа, пак бачкане и само бачкане!!!!
А ние понеже сме само по яденето и пиенето, все сочим другите с пръст и си говорим празни приказки...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”