Колата ми е Г2 в гаража се вижда искам да ви питам някой може ли да ми изчисли размер на басс каса от 4 говорителя MegaVox 12 TRS
ето и линк за да ги видите http://www.vikiwat.com/product.php?prod ... t=0&page=2
мерси предваритело

cerber4o написа:Така както са ми сега 2 ще са 4 по същия начин с същите кабели, усилвател, говорители, динамо и акомулатор ... само мисля да сложа 2 кондензатора и ще си каже кфо ш излезне
cerber4o написа:Така както са ми сега 2 ще са 4 по същия начин с същите кабели, усилвател, говорители, динамо и акомулатор ... само мисля да сложа 2 кондензатора и ще си каже кфо ш излезне
А акомулатора ти омазнен ли? А за фарадите ти казах 2-3 не че няма и 4 фарада де но ще е много скъп.cerber4o написа:В гаража има музиката ми в момента
за кондензатори незнам Sasobas ми препорача да са около 4 фарада
Да кажа че в момента с тая музика съм без кондензатор ...
верно нощем не моа усилвам че фаровете ми премигват яко но др проблем нямам освен ако не я оставя да свири на место без да е запалена
:applause:los_tigros написа:Един съвет:НЕ си копувай кондезатор от БГ.Цените са ужасни.Поръчай си от Щатите.Можеш да си вземеш нещо много по-голямо на същите или по-малки пари.За сравнение моят е 24 фарада и струва малко повече от един 3 фарада в България.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта