Коментари за събора в Калояново 2008

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пон 23 юни 2008 10:57

Леонардо, много си прав за Джетата на Алпин!
Аз бях в журито заедно със Стефан и Милен (Gas). Повярвай ми според нас наистина всички коли, които отсяхме за финалисти, а те бяха над 15, заслужаваха награда. Ама какво да се прави трябва да останат само 3, а и на всичко отгоре да се подредят и по места. Супер сложно, да не казвам невзможно.

Последна промяна от brabus на Пон 23 юни 2008 12:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 23 юни 2008 11:03

leonardo_vd написа:Нека колегата със С5-ата да дойде следващия път да се пусне с 1-ката ми :a boi de

Е това чаках да кажеш mhihi
Колегата със S5-цата честно казано според мен дойде да си покаже колата и жената.
Чудно ми е що не ходи по алуди събори ами се бута при нас. Може би щото там никой няма да му обърне внимание?
Все пак това не беше VAG събор а VW събор!

едит:
mgm написа:Следващия път ако дойде С5-цата пак ще се пусна нея и мисля, че спора ще се реши в полза на VW :lol:

Незнам защо, но си мисля, че следващия път като S5-цата дойде dobrinb ще я посрещне с табела "You are banned!" mhihi mhihi mhihi

Последна промяна от Ivailo на Пон 23 юни 2008 11:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mgm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mgm » Пон 23 юни 2008 11:05

Следващия път ако дойде С5-цата пак ще се пусна нея и мисля, че спора ще се реши в полза на VW :lol:

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Пон 23 юни 2008 11:28

Vizor написа: стана прекалено банална

би ли ми казал какво има впредвид по точно ;)

Момчето с С5-цата много селско тръгна и си представям как им е кипнало на колегите които останаха в пушилката след него .... Остава да се готвим и чакаме РОЖЕН , защото лично на мен там е по гот :yeaha:

MGM братле тая твоята кола доставя огромно удоволствие да се гледа отстрани представям си да се кара ;)

leonardo_vd Дано има нови коли за следващото събиране на пистата :lol:

Последна промяна от alpine на Пон 23 юни 2008 11:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 23 юни 2008 11:38

А кога да се готвим за Рожен?

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 23 юни 2008 12:15

ISRalien написа:А кога да се готвим за Рожен?
На 6-и Септември, живи и здрави... ;)

R.Simov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот R.Simov » Пон 23 юни 2008 12:16

Идеално беше :), жалко само че вечерта никой нямаше желание за дискотеки, тоест само няколко човека бяхме :). Ам, девойката дето искаше п*рното да си пуска беше странна птица :). Съжалявам че изпуснахме картинга, обаче нямаше ставане:). Организацията си беше супер, найстина беше малко топличко, съвсем малко :)...

Колкото до коментарите на момче с А5-тица, не мисля че са на място. Можеше просто да благодари, че изобщо беше оставен да се накефи малко на пистата, в крайна сметка никой не му беше длъжен и все пак компромиса беше факт. Изпуснал съм изпълнението с дрифта му... но малко ми се струва, че е било просто показност. Е приятелката му беше симпатична, но мисля че имаше определено конкуренция :), другия път и мис фауве да направите:).

А Поло-то... там няма какво да говорим, само звука му, ми беше достатъчен :), пък и момчетата бяха пичове.

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Пон 23 юни 2008 12:27

Супер беше събора!......аз лично се накефих много! :D
беше малко топличко, но....преживяваше се.. :lol:

Тук е момента да благодаря на организатрите за перфектната организация!......скъсаха си газовете от тичане, за да сме доволни НИЕ! ..... хвала такива люде! :wink: :respect :respect :respect

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 23 юни 2008 12:38

екстра беше :D
другата година по добре

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 23 юни 2008 12:43

santo_trafficante написа:екстра беше :D
другата година по добре
нещо нови награди ли :roll:

да стягам голфетката за догодина,да и правя най-добрия сток :roll:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 23 юни 2008 12:58

Екстра си беше но... 1. Да намалим малко състезанията догодина, като те да са организирани предварително и да се скаси времето за организация на място. 2. Да се добави и МИС Фауве е много добра идея!
3. Ако може да се намери друга писта ще е 100 пъти по добре там винаги ще е много горещо и това пречи много-.. станал си 6 сутринта, някой даже в 3-4....отиваш и цял ден на адската жега...не е добър вариянт може би през май или по- ранна дата ще е по добре..! Ясно е че момчетата от форума са 100% пичове и си свършиха работата , но тези организаторите на самата писта - Гола вода ако искат да се обиждат се тая - никой не е доволен от тези забавяния! Тук в тази тема има доста конструктивни предложения и бих казал че трябва да се вземат сериозно в предвид.
За началото имам един въпрос? Малко преди да тръгнем от София на бензиностанцията. Онзи бус който беше с жълтата лампа не трябваше ли да води колоната с скорост 100-110км ч. ? и така аз тръгвам веднага след него защото не знам пътя... и след мене много колеги...в следващия момент докато се престроиме аз го изгубих от поглед...викам аз сигурно нещо бъркам...Давам газ и достигам почти 150 кмч но НЕ този го няма... След известно време се събрахме колонката от София бяхме много коли - те си знаят кой бяхме . никои не занеше каде отиваме точно и спряхме цялата колона по едно време да се ориенираме...Както и да е ? КаКво стана ...и защо ни зарезаха ?

Потребителски аватар
Bubo
Автомобил: Audi S4 Biturbo
Двигател:

Мнениеот Bubo » Пон 23 юни 2008 13:04

StS написа:3. Ако може да се намери друга писта ще е 100 пъти по добре.

Няма друга писта,която да е удобна за повечето хора от България. :roll:

Потребителски аватар
Foxy-91
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Foxy-91 » Пон 23 юни 2008 13:14

Организационно – съборът беше в пъти по-добър.
10х на далите ни възможността (без грам комерсиализъм) да се съберем,
“разпознаем”, разпуснем и накефим. :bowdown :bowdown :bowdown

Хубава гледка бяха колите, предоставени от “Порше БГ”.
Мирисът на гума и бензин по пистата, студената бира и пресните кебапчета – кефеха,
като спасителен пояс, мхихихи.
Шоурумът ни предостави лесен достъп до рекламни материали...
На спонсорите и всички участници – дъблок поклон. Железни сте. :headbang

Всичко, съпътстващо тези сБирки, ме зарежда с вярвам, че качествените хора не са на изчезване. :respect :respect

Потребителски аватар
Ivelin_Golf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivelin_Golf » Пон 23 юни 2008 13:39

Мога само да съжалявам за 2 път, че не успях да дойда на тези незабравими приятни моменти в Калояново :weep:
Наистина е било хубаво и със сигурност няма кой да каже,че не си е прекарал хубаво.Надявам се следващия път и аз да съм из между вас :dance: love.vwclub

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 23 юни 2008 13:41

Събора беше просто перфектен 8) :applause: :heeeavy metal
Евала на организаторите ...всичко беше много добре... :wink: А за хората които са недоволни... е то винаги ще има недоволни винаги може и по-добре, но ще има още много събори :)
Лично аз се забавлявах много... релакса беше пълен 8) въпреки,че не успях да се отпусна как си трябва ама с тези изпити... ( все пак днес имам отличен 6 ):D , успях и да изгоря смешно на потник ама такаааа е .... :twisted: :P
Всички сте много готини .... с Веско ще се постараем вече да сме редовни на съборите ( е може сега на 6-ти да изпуснем ама ще се постараем да дойдем...... :roll: :) )

Върни се в “Организационен”