Bob.Baev написа:kotse_botse написа: ...
А бе Коце, след като на предното европейско гърците станаха шампиони с игра само в защита, вече нищо не може да ме учуди... Аз също много симпатизирам на испанците, но ето вчера и те не можаха да покажат кой знае какво... Така че... както е казал Линекер - ".... и накрая Германия винаги печели"

Съгласен съм, че не винаги който показва най- добра игра печели. Това все пак е моята прогноза
За вчера не е вярно - когато единия отбор играе с 4 защитника, 4 дефанзивни халфа, един мааааалко по- офанзивен и един нападател, е трудно да се пробие... еле пък ако тези зашитници са италианци. Но Испания през цялото време се опитваше да играе футбол и да се надиграва, а на Италия атаките бяха - разцъкване отзад докато може и после шут напред към Тони и ако стане нещо. Така че победата на Испания беше напълно заслужена за мен.
П.С. Това не го е казал Линекер, а Бекенбауер - за първенствата, че били форуми, където много отбори играят футбол и накрая Германия е на финал. Май и тоя път ще познае, но дано загуби финала