vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи аз прочетох темата,но като моя проблем не видях Smile
А той е следния: преди 4-5 дена ми докараха от германия пасат Б 5.5 хайлайн и принципно нямам никакви забележки към него,автомобила е пефектен,с изключение на проблема с АБС-а.Значи нямам като другите проблеми със сигнализации на лампи и темподобни.....когато се движа и настисна спирачка да спра....точно преди окончателното спиране на колата АБС-а се включва и това е постоянно......при големи скорости няма такъв проблем,само преди да спре напълно...Не знам на какво се дължи,нищо не ми свети по таблото.....дразни ме адски много и като гледам за какви пари говорят другите чак се плаша!Какво бихте ме посъветвали?
А той е следния: преди 4-5 дена ми докараха от германия пасат Б 5.5 хайлайн и принципно нямам никакви забележки към него,автомобила е пефектен,с изключение на проблема с АБС-а.Значи нямам като другите проблеми със сигнализации на лампи и темподобни.....когато се движа и настисна спирачка да спра....точно преди окончателното спиране на колата АБС-а се включва и това е постоянно......при големи скорости няма такъв проблем,само преди да спре напълно...Не знам на какво се дължи,нищо не ми свети по таблото.....дразни ме адски много и като гледам за какви пари говорят другите чак се плаша!Какво бихте ме посъветвали?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Zaio baio доколкото съм чувал умее да борави с VAG-COM
Ама вече трябва да го търсиш на друго място
http://vwclub-bg.com/forum/index.php?t= ... ba830fd28c

Ама вече трябва да го търсиш на друго място

http://vwclub-bg.com/forum/index.php?t= ... ba830fd28c
- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги,реших си проблема с моя АБС:)И в момента съм на седмото небе!Сега ще Ви разкажа накратко.........след като изчетох тука темите и проблемите на другите се бях стреснал от цифри и разтакаване,в крайна сметка отидох при 1 познат и му викам така,така проблем ПОМАГАЙ
Закачихме пасата на компютър-никаква грешка не показа.Оня вика сега свалям колелата предните и ще видя датчиците
И какво се оказва,левия датчик напъхан много навътре,а десния изваден много навън,намести ги той както трябва да бъдат и хоп проблема изчезна и сега още не мога да повярвам............Цялата работа 25 лв и 30 мин чудене