musura написа:Rakarov написа:...
По-кротко колега... Колкото и ти можеш да четеш, толкова и останалите колеги могат, така че е абсолютно излишно да цитираш световно известни факти

Вече тълкуването им е друга работа. Според теб ерата на Ферари свършвала скоро, според мен този спорт няма да го бъде без Ферари, и ако ще отново 20 години да нямат победа, аз съм убеден за себе си, че все пак, след 20 години ще мачкат отново. Това прави истинския фен, подкрепя отбора си,
а не си сменя боичките, като масовия Ф1 зрител - днес съм фен на Алонсо/Рено, утре съм фен на Хамилтън/МакЛарън, в други ден на някой следваща звезда :wink:
За съжаление си прав колега...другото което е, че нямам нищо против другите мнения на колегите...нямам нищо против вас и не съм искал да ви засегна
Ей луд

Ако ще и с двоен размер да ми цитираш историята на Ферари аз винаги ще ги мразя като отбор и като марка...просто цитирах за да се види, че не само ферари е старо куче в този спорт...а и Макларън...верно е...имат по-добра история...все пак тези два отбора никой не може да ги достигне като история...
А я ми кажи ти...какво стана с този скандал ?

Заради кого...заради двама-трима ГЛУПАЦИ целия отбор го издуха...
И още нещо...защо ферари имат повече фенове ? Това е нещо като по онова време с червените дяволи ( манчестър юнайтед )...от кой отбор си...и той ти казва " от червените дяволи ест. "...огромен процент фенове са "временни" или както каза ти самия "масовия Ф1 зрител "...просто гледа и е от ферари...наистина ферари имат повече фенове...но се замисли колко стойностни са те...??? Защото аз съм убеден и сигурен, че макларън имат много по-стойностни фенове от колкото ферари...на монца като отидеш и ще унемееш от фенове на ферари... ( миналата година беше много интересно на монца

за тези, които не са гледали имаше двойна победка на макларън ) ....но като отидеш на Хокенхайм и....и....то е нещо страшно...толкова фенове на една писта и знамена на Мерцедес, че не е истина....това на монца никога не можеш да го видиш...
И още нещо...защо всеки мълчи за "ненаказването" на ферари на Австралия 2007 ??? Я ми кажи сега

доколкото си спомням миналата година пилотите завършиха така
1. Кими Райконен 110 точки
2. Люис Хамилтън 109 точки
3. Фернандо Алонсо 109 или 108 точки
Ако си направим една проста пресметка...- 10 точки ще се поллучи нещо много интересно...но все пак факта си е факт ! Кими е световен шампион ! Ааа забравих, когато Маса се опита да изхвърли Алонсо на Нюрбургринг...сети ли се ? Защо не го наказаха ???? Той е длъжен да остави място за траектория на движение на движещия се до него пилот...пак не го наказаха...но алонсо пак го би
Ето едно линкче
http://youtube.com/watch?v=F-GJih5HSRU
И така...няма смисъл да спорим за глупости, защото всеки ще защитава своя любим отбор и няма да спрем

Пак казвам, нямам нищо против вас колеги ! Успех луд