Любопитно ми е винаги ли карате изрядни, демек аптечка, жилетка и всичко там което го пише в дебелите книги?
Срам не срам признавам че съм малко немърлив. Колата я взех без пожарогасител и до сега не съм взел такъв

marianchev написа:аз имам всичко, но ми писаха акт за това че не съм минал преглед на пожарогасителя, а е купен преди 2-3 месеца и с валидност до 10.2010г и пак си ме глобиха![]()
карах без талон известно време и си платих акта 20лв и сега пак нямам преглед на пожарогасителя и няма и да го прегледам (няма да дам 5-6 лева за една лепенка), ако пак ми се заядат за това ще обжалвам и няма да подписвам акта
groznika написа:marianchev написа:аз имам всичко, но ми писаха акт за това че не съм минал преглед на пожарогасителя, а е купен преди 2-3 месеца и с валидност до 10.2010г и пак си ме глобиха![]()
карах без талон известно време и си платих акта 20лв и сега пак нямам преглед на пожарогасителя и няма и да го прегледам (няма да дам 5-6 лева за една лепенка), ако пак ми се заядат за това ще обжалвам и няма да подписвам акта
Преглед на пожарогасителя?!За сефте чувам
![]()
![]()
![]()
Я да си таковат онаковата!
groznika написа:marianchev написа:
Преглед на пожарогасителя?!За сефте чувам
![]()
![]()
![]()
Я да си таковат онаковата!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”