Луд ли съм, а кой е нормален
Изрядни ли сте?
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко имам+ 2 пълни комплекта с крушки (всички видове за моята кола, че те са 6-7), голяма немска гедория от Метро , от която съм много доволен, комплект отвертка с абсолютно всякакви накрайници "Бош" от Практикер, препарат за стъкло "Арексонс", 4 л. дестилирана вода, 10-на 0.5 л минерална (хората искат да пият вода, европейска услуга
), 3 препарата за пластмаси, кабели разни, клещи - 3 вида, нож, резец за хартия, зимата имам и одеяло от полар.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Green_Madness написа:Джентълмени, чакайте да питам нещо. Скоро платих каско + ГО + преглед. Тъй като тръгвам скоро към Бургас искам да попитам - видях си квитанцията за местния данък в общината - платил съм го октомври 2007 г. - нали това би трябвало да значи че ми важи до октомври 2008 г. или трябва да отида там на място да питам?
Благодаря на всички за съдействието, помощта и подкрепата!
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Пожарогасителя ми е с изтекъл срок на годност , аптечката ми е - стандарт 1998 - Дойчланд , имам си оригиналния крик и ключ + триъгълник , въже за теглене / от най-големите боклуци / , 15 броя предпазители + от всички необходими лампи в колата - по 2 броя , жилетка със светлоотразителен надпис vwclub.bg , ключове / от 8 до 20 и нещо си / - резервна гума патерица с необходимото напомпване от 4.2 атмосфери - сега се сетих да крадна от жената едни чорапогащи - ако ми се скъса случайно ремъка на алтернатора

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”