Искам в тая тема да благодаря на Господ, че имам такива приятели като хората от клуба. Истински приятели, които доказаха, че не те оставят в беда. Списъка с хората е дълъг, но естествено ТРЯБВА да почна с... (кой мислите...) ВАСКОТО1
За пореден път доказва, че е приятел и човек на който МНОГО може да се разчита. Имало е много теми за него, за помощта му към хората... Тази няма да е по-различна. Но този път той надмина себе си.
За какво иде реч ли?
В петък тръгвам към ГЪРЦИЯ (450 км в едната посока - тази цифра я запомнете добре, защото има ключова роля после). Естествено тръгвам на газ. Зареждам на границата, защото са ме предупредили, че в Гърция газ няма да намеря. Викам си "Колкото - толкова. После продължавам на бензин"
Хубу де. Стигам до малкото китно градче Мармарис (на средния ръкав на Халкидики). Газта свършва, аз минавам на бензин... И КАРАМ 100 метра само. След което колата загасва и няма палене повече. В събота след обед отново пробвам да запаля - ЙОК. Нема никой. Естествено звъна на Ваското да се посъветвам. Как да е стигаме до извода, че е ИЗГОРЯЛА БЕНЗИНОВА ПОМПА. И започва одисеята по намирането на помнпа.
СЪБОТОВА вечер: Говоря с VERITAS от къде в неделя може да се намери помпа В СОФИЯ. Двамата с Ваското се разбират Васил да мине да я вземе от некъв си магазин.
СЛЕД КОЕТО ВАСКОТО1 ЗАПАЛИ КОЛАТА ОТ СОФИЯ, ДОЙДЕ ДО ГЪРЦИЯ, МОНТИРА МИ НОВАТА ПОМПА И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ТРЪГНАХМЕ ОБРАТНО. СЛОВОМ И ЦИФРОМ 900 (ДЕВЕТСТОТИН) КИЛОМЕТРА
Няма да расказвам премеждията по намирането ни в тази чужда за мен страна.. Всички ще кажат: ми нали има телефони.
Е ДА. Има телефони.. Но АЗ нямах. Докато бях на кораба да се гмуркам, един идиот заля телефона с вода, след което естствено не работи.
Тука идва и третата ключова фигура в историята - VASSTOP. Момчето навърта 1000 телефона за да разбере от жена ми къде съм И С КОЙ съм, за да могат да звънят на техните телефони....
В крайна сметка с Ваското1 направихме едно нощно къпане. вечеряхме риба с бяло вина за 120 евра. На сутринта гуркане по скалите и днес по обед живи и здрави тръгнахме за България.
Цялата поука от тази история е, че е хубаво човек да има в живота си притяли на които да знае, че може да разчита
@Ваското, Васстопа и Веритас: Момчета ЗАДЪЛЖЕН съм ви доживотно за това, което направихте за мен в последните 2 дена. Радвам се, че имам приятели като вас.
За ПРИЯТЕЛИТЕ, ХОРАТА и клуба
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
нещо пове4е !!! радвам се 4е все пак има хора на който може да се раз4ита във всеки един момент и обстоятелствоstanko_g написа:Евала на колегите!Е тва са вика колегиялност

- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”