GOLF3 - предните чистачки отказаха???
GOLF3 - предните чистачки отказаха???
Здравейте колеги, понеже от 1 месец имам ГОЛФ3 все още нищо неми е ясно по него....Днес станах да ходя на работа сутринта и установих че предните чистачки не ми работят. Пръскалката си е наред, задната чистачка си е наред, само предните ги няма......помагайте? какво не е наред? някой имал ли е подобен проблем?
здравей колега...първо провери си бушоните на тяхният капак пише кое бушонче за какво е
второто което трябва да провериш са релетата предна и задна чистачка са на отделни релета и пак на капачето на бушоните пише кое реле за какво е...те релетата са само 5 или 6 така че се надявам бързо да откриеш повредата.....успех 

Незнам какво стана.........награбих един мултицет отверки и т.н. и се засилих да ремонтирам, а те чистачките явно се уплашиха и тръгнаха да си работят......странна работа......
можеби някое от бушончетата и релетата е трябвало да се подбутнат мало....
мерси за помощта, надявам се да няма повече проблеми...

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
elesar написа:Незнам какво стана.........награбих един мултицет отверки и т.н. и се засилих да ремонтирам, а те чистачките явно се уплашиха и тръгнаха да си работят......странна работа......![]()
можеби някое от бушончетата и релетата е трябвало да се подбутнат мало....
мерси за помощта, надявам се да няма повече проблеми...
дано да си решил проблема, и дано в някой дъжд да не проявят характер чистачките ти и тогава ще разбереш истинския проблем. Виж, може да има хлабава връзка на предпазител или реле.
Последна промяна от racing_team_vidin на Вто 24 юни 2008 20:01, променено общо 1 път.
- Adolf * VW
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
iv4o9999 написа:абе колеги споконо аз миналата зима изкарах без 4иста4ки няма да ви казвам какво приключение беше но в интерес на истината провери си откаде аджеба са ти спрели чистачките защото нее сигорно дали пак няма да го направят и наи важното в какъв момент
Абре спокойно... доде не одариш някой...
Докато работят колега размърдай релетата за чистачките, виж и буксата на моторчето нещо да не е клеасала...

- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
Здравей колега вчера един приятел дойде със същия проблем каза ми че и чистачките и ел. стъклата не работят търсихме да е от бушоните не е.Отворих капака на двигателя а той е със двигател АЕЕ 75к.с. и точно до плюсовия кабел на акумолатора има една черна кутия дръпнах капака и вътре няколко бушона и релета размърдах ги всичките и чистачките тръгнаха.Само ел.стъклата не разбрахме от къде аджеба са спряли и не можахме да ги оправим.Дано съм ти помогнал. 

- Golddigger
- Автомобил:
- Двигател:
за ел. стъклата - виж това
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=34174
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=34174
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”