webdude написа:ReCaRo` написа:Asen_D написа:Т'ва момче скоро няма да пропише тук...![]()
![]()
защо беникой нищо не му е казал
Да бе
Burn написа:webdude написа:ReCaRo` написа:Asen_D написа:Т'ва момче скоро няма да пропише тук...![]()
![]()
защо беникой нищо не му е казал
Да бе
Че защо? Просто последно време не ми остава време от работа да сядам на компа, а относно отрицателните коментари - въобще не ме засягят аз направих нещо за което и за секунда не съм и съжалявал, нещо което харесвам и с което се гордея а отворковците които "ос..ат" темата ми нека покажат какво са направили
g06ko написа:Ами човека така му харесва така го е направил потрудил се е доста-браво, а това кое е по-добре и кое е по-зле никой не може да каже защото е въпрос на вкус.Различни хора и различни коли, са кво всички Scirocco трябва да са еднакви ли, а може би трябва да са и в един цвят щото на някой само той му харесвал??
maznia написа:Вместо да ръсиш пари за тази смрадлива кочина изтегли едно кредитче 5000 лв купи си едно поло може и AER-моторче да не папа много за около 4000лв. С останалите му сложи нови гуми смени си му консумативите или кото има забележка па си житкай и путките ше те заглеждат, пази си го карай бавно . Остави го този тунинг и вастановяване на стара кола нема смисал, толкоз рабато за нещо такова старо и рабато нема тунинг за него само металекс 5
Burn написа:
а отворковците които "ос..ат" темата ми нека покажат какво са направили
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта