LILO&STICH написа:маймунката
лило, маймунката май няма да участва... някъде четох, че ще го обучават на пътни знаци и сигнали на светофара....

има хора дето се интересуват от формулата, интересно им е да видят кой за кого е, как преценява нещата...Tyan написа:аха и какво и е интересното на анкетата ...каква е ползата от анкетата ..в бъдещето ли виждате ....... или всеки ще си гласува за тоя който го кефи и каква е изгодата за който и да е от потребителите .....
Мартин написа:chefito написа:ако се остави тази анкета после някой ще пусне: кой ще спечели на европейското, кой ще вземе купата по уиндсърфинг във венецуела догодина...
Според мен анкетата създава предпоставки за бунт!
хубаво е поне на ден да има по 2 анкетиbatmilko написа:има хора дето се интересуват от формулата, интересно им е да видят кой за кого е, как преценява нещата...Tyan написа:аха и какво и е интересното на анкетата ...каква е ползата от анкетата ..в бъдещето ли виждате ....... или всеки ще си гласува за тоя който го кефи и каква е изгодата за който и да е от потребителите .....
кво ти пречи![]()
п.с. и на мен не ми е интересна
santo_trafficante написа:хубаво е поне на ден да има по 2 анкетиbatmilko написа:има хора дето се интересуват от формулата, интересно им е да видят кой за кого е, как преценява нещата...Tyan написа:аха и какво и е интересното на анкетата ...каква е ползата от анкетата ..в бъдещето ли виждате ....... или всеки ще си гласува за тоя който го кефи и каква е изгодата за който и да е от потребителите .....
кво ти пречи![]()
п.с. и на мен не ми е интересна![]()
трябва нещо да се забавляваме
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: milench0 и 61 госта