Благодаря, щом караме еднакви клапи значи и аз трябва да го имам? [quote]
Е и моята клапа е същата ,ама аз го нямам
maznia написа:Колегата маслинков нещо от вътре ми идва да го избазикам ама аре ниама не сме тук да се заяждаме.
Anbuch написа:maslinkov написа:Благодаря, щом караме еднакви клапи значи и аз трябва да го имам?
Е и моята клапа е същата ,ама аз го нямам
maznia написа:При мен нема нищо затапено, сичко си е свързано и работи ако искаш точен отговор от мен направи точно снимки на местата кадето искаш да погледна и да ти кажа как стои. При мен точно има две трабички които минават покрай филтара на купето и влизат в дупката на калника в ъгала за отводнение и отиват до там до онзи съд, а на зад се връщат до екото минават под екото и отиват до незнам си каде ---
--от онзи тройник единият маркуч отива до филтара до дебитомерчето другия отива до некав вентил горе до бубината и третия отива до маркуча на сервото. А от онзи вентил влиза некаде или под корите минава покрай екото и отива до филтара на купето и от там у калника но у калника отиват два маркуча.
Ето го и вентила от него излизат два маркуча единия отива до троиника другиа улиза у копето минава покраи екото и отива кам вакумния съд http://bgphoto.net/photos/2789/o633364549688467500.jpg
от троиника единия маркуч отива у дебитомерчето горе на филтара другия отива на маркуча на сервото третия се връща у вентила
Но горе покрй екото ми минават два вакумни маркуча и отиват у калника
maznia написа:схемата на анбуч ми се струва че не е точно за AER и има разлика огромна там го дават в левия калник не в десния ------чеки сега този модел на поло AER са с неква система на спиране, не абиес ами я водят абц-спиране това е система при която контролира спирачките в различната скорост, демек ако караш с висока скорост и натиснеш рязко спирачка колелата нема да се сурнат а спират бавно без да ти рита педала ,но когато колата варви бавно и натиснеш рязко колелата се суркат-но това че едното спира по късно от другото е просто по износено феродо или има въздух малко, при мен много често като съм засилен и ми се наложи да спирам аварийно зад няkoй натискам педала и педала е твъртд леко, се едно съм настъпал бос сапун и това не е само при мен ами и при други полота явно спирачната им система малко е неизмислена.След като колата намали спирачки си има колкото искаш и този сът играе ролята маза за вакум -демек когато натиснеш рязко педала на спирачките да не се сурнат колелата ами да приплузват понеже по голямата част от вакума отива в онзи съд не в спирането от там идва ефекти при плавно спиране за тази система сам чел при фолцваг-джиповете
maznia написа:Аз съм с AER и вентил имам същия .при мен тапата на това казанче се вижда на десния подкалник то незнам тапа ли е или захват на цилиндара. Незнам но моята кола си е с всичко кото трябва нема побългаряване и премахване на жачки от мастори
maznia написа:моята тапа седи точно като завиеш гумата и погледнеш кората на подкалника се вижда на нея между гумата и кората престилката на подкалника там е
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: MiroH и 35 госта