Проблем с перка на климатика на В 5.5
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
Проблем с перка на климатика на В 5.5
перката ми на климатика / електрическата демек / на В 5.5 не се включва и на тия жеги направо ми е тъжно ходих при Митко Василев и той потвърди че е от нея, имате ли идея, към кой електричар да се обърна за да я погледне и ако е за смяна да я смени съответно и от къде може да се намери по евтина, и заслужава ли си да се взима такава част втора ръка
мерси предварително колеги 
Колега имах подобен проблем. В5 ТДИ 115 кс Не работеше перката. Отидох на майстор, произволно, видях и спрях, в Банишора.
С малко "гимнастика" майстора успя да измъкне вентилатора на климатика. Като го остави на пода от него попада много черна прах. Изми го със силна струя вода, което ме озадачи, остави го на слънцето, силно като днешното, да изсъхне и до сега нямам проблем с него.
С малко "гимнастика" майстора успя да измъкне вентилатора на климатика. Като го остави на пода от него попада много черна прах. Изми го със силна струя вода, което ме озадачи, остави го на слънцето, силно като днешното, да изсъхне и до сега нямам проблем с него.
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
намерих от познати на 155 нова неква турбо специална цена, кажете някой човек дето се занимава да свали старата да я види дали е тоталка и да сложи новата или да ремонтира стартата ако това изобщо е възможно. просто да свали да каже и да сложи новата след това
ако предложите такъв в София , ще е супер
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Колега -докато пишеш тука да си я свалил перката и да си сложил новата... точно тя пък не е трудна за сваляне... малко само трябва да погледнеш и помислиш
А марки има доста неоригинални. ЦЕната която си казал по-нагоре от 155лв е нормална... все пак не се развалят всеки ден.
А марки има доста неоригинални. ЦЕната която си казал по-нагоре от 155лв е нормална... все пак не се развалят всеки ден.
Последна промяна от krraynov на Сря 01 сеп 2010 15:15, променено общо 1 път.