активен субуфер
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madcap написа:POLO PAVLETI написа:. Едно ще ти кажа че тръгнеш ли да си правиш озвучаването в колата спиране няма, на мен един ден ме кефи мойта как свири на другия ден изобщо не искам да я пускам.
малий , не си единствения , аз мисля да слагам още един активен буфер ,![]()
![]()
![]()
С тея активни каси доникьде няма да я докараш,по доброто решение,каса+стьпало

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Значи, аз не се хваля каква музика имам в колата напротив мисля че нямам такава
.Темата беше за активен субуфер доколкото разбрах аз, а зада стане активен един субуфер е необходим усилвател.Дали ще си купиш активна каса с вграден в нея усилвател или ще си купиш пасивна каса и усилвател отделно от нея оставам да прецени човека пуснал темата.А относно въпроса ти
,усилвателя от такава каса не може да се смени с друг, но може същата каса да се използва с външно стъпало.Това съм го правил с субуфер на Pioneer. 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:55, променено общо 1 път.
- delqnskoto
- Автомобил:
- Двигател:
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
delqnskoto написа:вземи си субфубер от JBL 1000W за 249лв и за останалите пари един усилвател пак на JBL на старо от някоя заложна къща за 100лв и си дръж вратите
Батка ако говориш за този JBL който се продава в Технополис,без да ми се сьрдиш,обаче е голяма прьчка,за тези пари които се продава,може да си вземеш доста по-добьр говорител,монтирал сьм 2-3 и хич не сьм доволен

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
alarmata защо говориш така , на мен лично много ми допада , активния буфер, и ако са два ще има много добър и качествен звук , отколкото да се мъча да си сглобявам кутий и т.н. , честно ти казвам беше ми писнало да правя кутий ,и такива чудесий , а за 10" говорител вади чудеса , само си представи как ще изглеждат два активни буфера в Г 2 , и как ще свирят ,
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madcap написа:alarmata защо говориш така , на мен лично много ми допада , активния буфер, и ако са два ще има много добър и качествен звук , отколкото да се мъча да си сглобявам кутий и т.н. , честно ти казвам беше ми писнало да правя кутий ,и такива чудесий , а за 10" говорител вади чудеса , само си представи как ще изглеждат два активни буфера в Г 2 , и как ще свирят ,
ОК щом ти харесва така ,аз не искам да те разубеждавам

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
и аз бях с две туби 12" и то на Piоneer , ама не ме кефише как свири , ама и при мене пространството е голямо , затова съм доволен от ак.буфер , пък и за мен такова чудо ми върши по добра работа , щото често го свалям ,
иначе една 15" и "спи града" от Т. Русев
иначе една 15" и "спи града" от Т. Русев
Последна промяна от madcap на Чет 05 яну 2006 1:37, променено общо 1 път.
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Re: активен субуфер
rado_mit написа:.. някой който има .. да каже няколко приказки .. че съм си "навил" да пазарувам ..
Един авер си взе активна

за една алфа 147 и свирна супер , много меко , дълбоко , без да се усеща хамалогия. На цена май идваше към 300 , но е супер компактна и много доволна като звук

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”