Коментари за събора в Калояново 2008

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 24 юни 2008 20:27

Колеги,от скоро съм във форума,защо ме нападате и подигравате ???
С какво съм го заслужил ???
Къде беше написано че всеки може да се включи поне малко във организацията за събора ???
Все пак това е форум на каращите VW,не е само на потребители със над 2500 мнения да кажем....Вярно старите кучета се знаете (така да се изразя ),но с това си поведение отблъсквате доста от новите почитателите на форума....:((
Колегата dobrinb ми даде доста флаери за събора и аз раздадох повечето-давах ги на всеки който кара кола от нашата фамилия.Доста от хората не бяха чували за клуба и проявиха доста голям интерес към него..... 8)
Няма проблем да помогна за организацията в бъдеще с каквото мога,както съм и сигурен че и други колеги биха се включили с каквото могат.
:welcomee :welcome_to_group

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 24 юни 2008 21:51

За мен съборът беше среща с приятели и много емоции.
Поздравления за всички, които дойдоха на Калояново.
Благодарности на тези, които дойдоха под шатрата да се запознаем.
Благодарности и на всички организатори и съмишленици, които подпомогнаха това събитие. Няма да изброявам имена, но ще се поклоня пред Вяра (Persefona) за това, че се включи по най-добрия начин в шоуто на пистата и наистина ме изкефи на майсторското. Както писах в темата за кетъринга, конкуренцията от караваната беше смазваща, най-вече заради разположението й. Откъм посещаемост, може би не улучихме тази година уикенда ;) Откъм забавления, мисля, че като е събор, всеки сам си прави кефа, а бонуси имаше доста. За VW и състезанията – независимо от резултатите, всеки си има фаворити, затова никой на никого не бива да се сърди.
Много яки снимки сте направили в съседната тема.
dead man, тук никой не е за да те напада или да те хвърля в небесата, ако не желае. ама един съвет от доброжелател - ти си противоречиш, за едно и също нещо казваш, че е ок и че не е. как да те разбират хората? може би затова има недоразумение.
ха, добре си дошъл. предполагам, че ще ти допаднат "оборотите" във форума.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 24 юни 2008 22:04

zaro написа:За колоната
не можах да разбера защо почнахте да карате в авариината лента?

Някои от колите трудно се движат по разбитата настилка на магистралата... а е някак си странно да се влачиш с 50км/ч в дясната лента където хората си карат със 120... за това беше избора на аварийната лента. Евала на един колега, с който така и неможах да се запозная (с лачена 3ка с бед лук и много джиджани джанти може би от ауди) ,че така спокойно реагираше на всичките затруднения свързани с пътната обстановка!!! Така и аз зад него карах спокойно и сигурно... Та колега ако сме Ви объркали с тази аварийна лента.. това е причината... само там е останала малко равна настилка :?

Потребителски аватар
GRUEL
Автомобил: 1995 Golf III GT
Двигател: AEK

Мнениеот GRUEL » Вто 24 юни 2008 23:00

Това с аварийната хич не беше лоше идея, с тази скорост от 50-60 до пълно спиране на моменти кой знае колко майни отнесохме...Ама пък ушевите едва ли щяха да са на същото мненние. Иначе събора си беше 6, с изключение на жегата. Един господ знае колко течности погълнах и нито капчича не излезе от там, от където по принцип си излиза.... :uuoooh:

Потребителски аватар
Ventci_abf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ventci_abf » Вто 24 юни 2008 23:19

беше горе долу ама да си оправят времената щото с тоя житен бегач дето го изкараха пьрви в големия клас с време на S-5 беше голям смях

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Вто 24 юни 2008 23:32

chefito написа:червеното пловдивско венто АБФ пускаше ли се на някакви стартове

несериозник, ако беше дошъл щеше да разбереш :P а не да ми спиш цял ден :!:

R.Simov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот R.Simov » Сря 25 юни 2008 7:46

Ventci_abf написа:беше горе долу ама да си оправят времената щото с тоя житен бегач дето го изкараха пьрви в големия клас с време на S-5 беше голям смях

А ако беше слушал малко повече, вместо да коментираш, щеше да знаеш че след 5мин, купата, наградите и медала бяха взети с извинения и дадени на свистящото Поло, както разбира се бяха пренаредени и другите коли.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 25 юни 2008 7:49

nero написа:
chefito написа:червеното пловдивско венто АБФ пускаше ли се на някакви стартове

несериозник, ако беше дошъл щеше да разбереш :P а не да ми спиш цял ден :!:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 25 юни 2008 9:24

chefito, вЕрно ли не си дошъл до Калояново :shock

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 25 юни 2008 9:26

Юдааааа.......

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 25 юни 2008 9:28

Направо у Хисаря дойде

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 25 юни 2008 10:29

R@do написа:Направо у Хисаря дойде

не мое да бъде, нали нямаше минетка !

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 25 юни 2008 10:33

айде стига сте спамили бре :twisted:

Потребителски аватар
DeNiTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DeNiTo » Сря 25 юни 2008 11:54

За пръв път бях на VW събор :oops: Бях очарована от организацията и всичко според мен беше на доста високо ниво :D Шоуто беше яко :dance: Много ме изкефи мацката която доста майсторки караше на пистата :wink: Също и от мъжкия пол да не останат обидени :D Спроред мен важно е участието ,а че напримерно някои не успяха да са първи да не губат кураж 8) Голяма емоция и тръпка беше събора лично за мен !Искам да изкажа благодарности на всички организатори и съмишленици,които са подпомогнали да се състой това събитие :)

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Сря 25 юни 2008 11:58

DeNiTo написа:За пръв път бях на VW събор :oops: Бях очарована от организацията и всичко според мен беше на доста високо ниво :D Шоуто беше яко :dance: Много ме изкефи мацката която доста майсторки караше на пистата :wink: Също и от мъжкия пол да не останат обидени :D Спроред мен важно е участието ,а че напримерно някои не успяха да са първи да не губат кураж 8) Голяма емоция и тръпка беше събора лично за мен !Искам да изкажа благодарности на всички организатори и съмишленици,които са подпомогнали да се състой това събитие :)

Добре дошла :welcomee :welcome_to_group
Пожелавам ти много приятни емоции във форума. :да: Всички са много точни и готини love.vwclub

Върни се в “Организационен”