Значи, от тея нашите дупки просто нямам думи... преди три месеца правих реглаж, и сега пак се е разбрицала предницата - като искам да тръгна бързо с припилване на гумите, не остават залепени за пътя, ами цялата предница подскача като лудо муле... ужас! Сега пак трябва да ходя да се занимавам... Отвратителни пътища имаме...
На колко време ходите на реглаж? При мене стана на по три месеца...
Реглаж на преден мост...
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Реглаж на преден мост...
VW_FEN написа:...като искам да тръгна бързо с припилване на гумите, не остават залепени за пътя, ами цялата предница подскача като лудо муле... ужас!
Не ти е проблема в предницата.
На това време /мокро, влажно/ е съвсем нормално ако не я изръчкаш много, а прибуксуваш само лекичко да подскача.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На годината поне един път.Т.е. като надхвърля 10 000.Що се отнася до джантите аз го имах много сериозно този проблем!Случвало ми се е от много малка дупка да кривя джанти.Накрая се оказа че предните ми амортесьори (Оригиналните си на колата) са поизпуснали и затова ги кривя джантите.След смяната на двата предни амортесьора вече не кривя джанти, но колата ми почна да вози адски твърдо.Моя човек "приятел" монтьора ми хакна Монрое газови. Това беше преди да почна да чета по форума и да знам кое си заслужава.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
°niksi° написа:VW_FEN написа:...като искам да тръгна бързо с припилване на гумите, не остават залепени за пътя, ами цялата предница подскача като лудо муле... ужас!
Не ти е проблема в предницата.
На това време /мокро, влажно/ е съвсем нормално ако не я изръчкаш много, а прибуксуваш само лекичко да подскача.
Батка, просто преди като беше наред всичко, нямаше значение дали е сухо или мокро, гумите си оставаха залепени за пътя и само се чуваше едно "шшшшшт" като ги изпиля... сега и на сухото онзи ден направо не пили ами тресе всичко... и аз от тогава не си позволявам изобщо да я ръчкам. Може и нещо да се е сбъгясало, ама мисля, че като отиде на реглаж, ще се оправи, щот предния път така стана...
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
VW_FEN написа:........
тъй кат та слушам много са кефиш да "препилваш" гумите май.....
ми недей, пък може и по-малко проблеми да имаш по колата...
нито е голем майсторлък да ги препилиш, нито пък е показател за тва дали ти е здрава колата......
сори ако ти звучи като заяждане, ама.....така мисля

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:.......
Не, не обичам да ги пиля въобще, даже карам като пенсионер, за да не и стане нещо. Просто ми се наложи да тръгна по-бързо и гумите вместо да са залепени за пътя, почна да се тресе цялата предница като че ли подскачат и всяка гума си тегли в различна посока... За това ще хода на реглаж пак тези дни...
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
VW_FEN написа:Батка, просто преди като беше наред всичко, нямаше значение дали е сухо или мокро, гумите си оставаха залепени за пътя и само се чуваше едно "шшшшшт" като ги изпиля... сега и на сухото онзи ден направо не пили ами тресе всичко... и аз от тогава не си позволявам изобщо да я ръчкам.
сори, ма не оставам с подобно впечатление от това дето си написал
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”