Здравейте колеги искам да направя няколко промени по собствения си автомобил в гаража, но причината която ме кара да пусна тази темичка е , че искам от вас малко съвети , а за тези който са по запознати направо мнения. Питанията ми са следните:
- Искам да си сменя генерацията на Автомобила с друга като целта ми е да сложа такава с по голям диаметър на тръбите и промяната да започне заедно с колекторите и до самия край . От какъв VW е възможно да си взема съответната генерация ( Целта ми е да има колкото се може по малко преправяния и заварки , ако е възможно дори да се замени с такава която да пасне оригинално. ) А колко е оригиналния диаметър на тръбите след колекторите стандартно на ABS мотора ........
- Другото нещо което ме вълнува е смяна на Разпределителен Вал (РВ) за същия автомобил и питанията ми са същите, от какъв VW мога да си сложа РВ или по точно двигателя с който ще са съвместими Валовете с моя като тук целим подобряване на мощноста така , че вала който желая да си сложа задължително няма да искам да е от по-малък двигател от моя в момента .....
Благодаря на всички предварително и ще съм много благодарен на всички ви които ми помогнете с начинанието .......
Моляви да ми пишете само компетентни отговори за да се получи една добра тема за тия който искат да я ползват и след мен за инфо .......
Няколко въпросчета за Golf /// 1,8 ABS
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... e6812d7582
Лазаров е твоят човек,обади му се и направо отиди при него....
Според мен повече от 60 или 65 мм в краен случай няма да има смисъл и полза....
Лазаров е твоят човек,обади му се и направо отиди при него....
Според мен повече от 60 или 65 мм в краен случай няма да има смисъл и полза....

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”