Ще оставите ли колите заради поскъпналото гориво?
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Автора на статията е слънчасал явно хората просто са на морето,няма да спра да карам даже минавам вече по над 100км в София на ден,нищо няма да ме спре да карам засега на газ ако трябва и на метан но от колата не слизам!Знам че гъзарите дето карат на бензин се присмиват на тези които са на газ ама не ми пука аз нека за 40 лева да минавам 350 километра и да ми е зле после.
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Не е проблема в цената на горивото....особено ако си на газ....
трафикът е отвратителен и шофирането от удоволствие се превръща в невротичен кошмар.....затуй-велосипедчето!!!!Колата вече я карам само по принуда....тоест,когато трябва да съм с дрехи с които не мога да карам велосипед....или когато извеждам кучето на разходка.....
трафикът е отвратителен и шофирането от удоволствие се превръща в невротичен кошмар.....затуй-велосипедчето!!!!Колата вече я карам само по принуда....тоест,когато трябва да съм с дрехи с които не мога да карам велосипед....или когато извеждам кучето на разходка.....
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
здр
разбира се че щте продължа да си карам за това сме ги взели тези коли да ги караме и да ни вършат работа а не да събират прахоляка пред блоковете ни 
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!
Ще се опитам да се огранича,но нали знаете Страстта не се ограничава,или я спираш или умираш 

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
www.novinar.net написа:Петролът достига 170 долара до два месеца
Цената на петрола ще достигне до 170 долара за барел до края на лятото. Това прогнозира вчера председателят на Организацията на страните-износителки на петрол (ОПЕК) Шакиб Хелил, цитиран от агенция “АФП”. Причина за поскъпването са заплахите за атаки срещу петролните рафинерии в Иран, обясни Хелил. Той прогнозира още, че при криза на пазара суровината може да се търгува и за 200, 300 и дори 400 долара. Вчера петролът се търгуваше за 134 долара за барел.
Сега ни е широко около врата, защото цените все още са поносими. Ако при евентуална криза, цените скочат 3 пъти, т.е. литър нафта стане 7.50 - 8.00лв, дали ще сте толкова сигурни, както сега?
Според мен хората масово ще започнат да използват велосипеди, и дори електрифицирани такива. В интернет и сега се предлагат китове, които струват около 1000лв, леки са, и позволяват движение с 30км/ч в продължение на 1ч, без да въртите педалите. Ако ползвате двигателя само като помощен агрегат, и въртите, спокойно се минават и двойно повече километри.
http://uk.youtube.com/watch?v=zKKvP9wWrlY
http://uk.youtube.com/watch?v=3eNdU9QQZUk
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”