КУПИХ ГО !!!! Имам си г40-ска !!! - Скоро и изненади ;)
Vizor написа:blinder написа:А честито да ти е.Само безаварийната да бъде.
На събора ти казах, че и Файтончето много ти отива, като беше седнал в него, ама ти си знаеш![]()
![]()
![]()
Отиваше ли ми вернобате много мислих и накрая се спрях на полото .. някакси тесничко ми беше във фаетона
Абе много си беше добре вътре както се беше настанил, ама щом си се почувствал на тясно явно не е твоята кола

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:blinder написа:А честито да ти е.Само безаварийната да бъде.
На събора ти казах, че и Файтончето много ти отива, като беше седнал в него, ама ти си знаеш![]()
![]()
![]()
Отиваше ли ми вернобате много мислих и накрая се спрях на полото .. някакси тесничко ми беше във фаетона
Ма то и маршрутката ти отиваше

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Kingpin написа:Vizor написа:blinder написа:А честито да ти е.Само безаварийната да бъде.
![]()
![]()
Ма то и маршрутката ти отиваше![]()
![]()
![]()
Най-много му отива по гащи до нея, пред половината форум

В неделя ше се похвалиш ли, да знам да идвам ли

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:Kingpin написа:Vizor написа:blinder написа:А честито да ти е.Само безаварийната да бъде.
![]()
![]()
Ма то и маршрутката ти отиваше![]()
![]()
![]()
Най-много му отива по гащи до нея, пред половината форум![]()
В неделя ше се похвалиш ли, да знам да идвам ли
да живи и здрави в неделя съм на линия .. само имам няколко неща да сменя и свърша и сме готови

квото сабя покаже после

иначе за гащите .. аз исках да покажа на тйан любовта обаче кингпин-а се обърна и нямаше смисъл
;(
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е каква колегиалност е това, излизаш за малко от страната и ти купуват колата, която си заплюл от месеци, предлагам колегата Визор за порицание от целия фау ве форум...
Иво, бате, голема е бимбона, много да те радва и слушка, мерак ти бяха тези машинки и си взе, евала, а като се върна ше ги сдавим със сеато
Иво, бате, голема е бимбона, много да те радва и слушка, мерак ти бяха тези машинки и си взе, евала, а като се върна ше ги сдавим със сеато

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”