За или Против членство в Евро Съюза?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

За или Против членство в Евро Съюза?

за ЕС
45
46%
ПРОТИВ
52
54%

Общо гласове: 97
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 01 яну 2006 17:56

VW_FEN написа:И като отидеш там, каква работа искаш да работиш? Да седнеш веднага на готово директор на банка? ...

Колега, там е работата, че не свързвам членството в ЕС с ходене някъде. Надявам се, да не ми се налага никаде да ходия, а да си стоя на мястото на което съм в момента.
Жалко за хората, които свързват членството единствено с отворилата им се възможност да измият чиниите в някой испански хотел примерно ...

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 01 яну 2006 18:03

Абе пичове,само едно знам по-зле от сега няма да станем.Така че нека да експериментираме с ЕС,а най-добре да ни купи Германия и да работим за тях,заплатите ше са ни по-високи.Поне немските политици знаят как да управляват и как да крадат така че да не се отразява на на нас,обикновените граждани wavecry

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Нед 01 яну 2006 18:41

Даскала написа:Абе пичове,само едно знам по-зле от сега няма да станем.Така че нека да експериментираме с ЕС ........

То затова сме на това дерадже, защото все някой експериментира с нас!!! no-no

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 01 яну 2006 18:44

Roberta написа:То затова сме на това дерадже, защото все някой експериментира с нас!!! no-no

Само че едно е да експериментират хора от типа Сергей Димитриевич Станишев,а друго е директно червенобуз немец със позлатени очилца :wink:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 01 яну 2006 21:46

На мен ми писна от експерименти,то така ще ти мине живота.А относно швабата...бе кой ще ни вземе с толкова много цигани?Няма такива луди.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 01 яну 2006 21:57

С нас никой не експереминтира :) който има познати поляци, унгарци и чехи, нека да ги пита дали им е зле, като полша примерно, в момента са Но.1 в Европа по продадени нови автомобили на глава от населението! Това не става с експерименти, а с бачкане и ясни правила. В ЕС ги има и двете, просто на огромна част от настоящите политици и "бизнесмени" не им изнася, че ще им спре незаконният бизнес и незаконните начини на финансиране, няма да има недосегаеми хора и най-накрая всички ще сме равни пред закона. Частната собственост наистина ще бъде неприкосновена, а не някакви псевдо-юристи, като г-н Петканов, да приемат закони за ОТНЕМАНЕ на незаконно придобитото имущество, чрез които човек ако попадне под ударите им, цял живот ще трябва да доказва, че всичко е придобито честно. С други думи в момента политиците и държавата имат огромен ресурс да смачкат всеки недоволен, и който си мисли, че организираната престъпност и полиците нямат нищо общо, да вземе да емигрира доброволно в Чукотка.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 01 яну 2006 22:32

Честно казано и на мен ми се иска да смачкат престъпниците и да станем най после държава ама не ми се вярва че това ще стане като влезнем в евросъюза.Например Милен Велчев взе награда за мистър икономика ли беше?та тук всички знаят за далаверите по черноморието...щом от там си го лансират то след като ни приемат пак такива ще си живеят.
Виж ако ни приемат в съюза на джедаите залагам твърдо на yoda lsabre lol

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Пон 02 яну 2006 18:44

musura написа:=== Чукотка.

за!

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пон 02 яну 2006 22:04

Твърдо ЗА :deal , просто нямаме избор :stll think: , просто няма друг начин да се оправим. Безкрайно съм изненадан gruebel :dontknow: , че в този, толкова уважаван от мен форум, пълен с млади хора, може да има, такива bishop , които да са против влизането ни в Европа. beat_butt2

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пон 02 яну 2006 23:47

BuGmaN написа:влизането ни в Европа

не ми се искаше да са включвам, ма ме досърбяха пръстите ;) ...

... "влизане"?! къде да влизаме?! ние СМЕ си в Европа, при тва от 13 века и пак при това, когато в някои части от земите на днешна западна европа са живеели диви племена, гордо наричащи себе си варвари ние тук вече сме имали държава ...

... са вярно е, че към днешна дата нещата са на диаметрално противополжна страна, но и хората от западна европа погледнато общо не са чак пък толкоз за пример ...

... познавам се и си общувам с хора от почти цяла западна европа, кажи речи секи ден им гледам сеира и определено мога да пиша надълго и нашироко за тяхните недостатъци ...

... но за дан са отплесвам накраа ше каа аз съм европеец, родил съм се такъв и такъв ще си умра, и изобщо не ми е нужно няква група костюмирани субекти да ми казват кога мога да се чувствам европеец ...

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Вто 03 яну 2006 10:50

Точно така mucho ! На нас ни трябва малко повече самочуствие ,което се е изпарило вече заради мизерния живот който водим . И понеже живеем на ръба на оцеляването ,сме склонни да вярваме на политиците които ни залъгват с тоя европейски съюз ,как там ше цъфнем и ще вържем . Нищо подобно ! Просто политическата мафия иска да си прибере парите които ще се влеят тук от фондовете когато се присъединим. Да не мислите че им пука за нас . Ако им пукаше нямаше да сме на тоя хал сега . България може и сама да се изправи на крака ,ако целогодишно активите и не заминаваха зад граница и ако не се въстанови производството което е спряно умишлено .Спряхме АЕЦ за да можем да влезем в ЕС , Разсипахме армията за да можем да влезем в НАТО . Кому е нужно това питам аз хораа??? Там не ни мислят доброто приятели ! И историята го е доказала . Трябва да разкараме тоя въшлио с мустаците и сами да си оправим държавата . Ние сме една циганска сволъч в очите на европейския съюз , която е просто един техен кредито-позвател . И те имат интерес да сме винаги смачкани .
Едно ще ви кажа , ако човек не си помогне сам и ЕС и Господ не може да му помогне . Затова , да разкараме тая мафия от парламента и да изберем кадърни хора и сами да оправим държавата , това е единствения изход .
И не вярвайте на това което ви се говори по ТВ и весници . В България има страхотна цензура дори по здрава от тая преди 10ти.
А това за ЕС е просто една лъжа в която пак ни обеждават политиците да вярваме и ще се убедите в това , защото ние в ЕС няма да влезем . Просто няма да ни приемат и ще видите след една година ,че е така . Ако не стане така , запомнете го и след една година ме порицайте целия клуб .

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 03 яну 2006 13:20

Ха
ми и аз да кажа по въпроса тъй и тъй се повдигна
Значи преди 2-3 седмици гледах ЗОРО на кино. Значи от там разбрах , че илядо осемстотин и някоя година прават РЕФЕРЕНДУМ в Калифорния дали да се пристедини към САЩ !!!!!! У 21 век никой не пита българската овча душица иска ли неиска ли НАТО и ЕС !!!!!!!! идват некви там и викат - НАТО и ЕС
хубаво нека ама да се направи допитване до народа дали го иска това. Да излязат едни да кажат всички + и всички - за това и след това да се гласува. Да ама не щот тоя с + ще има да прочете 1 страничка , аз за минус цяла библия!!! Що едни шибани гърци дето само келипир видяха от ЕС драпат сега да излязат, същото и за Италианците важи. Пък разни скандинавци не си и помислят за това да са членове на ЕС ?????

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Вто 03 яну 2006 13:39

mucho написа:
BuGmaN написа:влизането ни в Европа

не ми се искаше да са включвам, ма ме досърбяха пръстите ;) ...

... "влизане"?! къде да влизаме?! ние СМЕ си в Европа, при тва от 13 века и пак при това, когато в някои части от земите на днешна западна европа са живеели диви племена, гордо наричащи себе си варвари ние тук вече сме имали държава ...

... са вярно е, че към днешна дата нещата са на диаметрално противополжна страна, но и хората от западна европа погледнато общо не са чак пък толкоз за пример ...

... познавам се и си общувам с хора от почти цяла западна европа, кажи речи секи ден им гледам сеира и определено мога да пиша надълго и нашироко за тяхните недостатъци ...

... но за дан са отплесвам накраа ше каа аз съм европеец, родил съм се такъв и такъв ще си умра, и изобщо не ми е нужно няква група костюмирани субекти да ми казват кога мога да се чувствам европеец ...

Евала mucho bowdown bowdown bowdown и аз исках точно това да кажа, ама ти го написа по-добре от мене. А и някой питал ли ни е верно дали искаме или не искаме. Аз се чуствам европеец и без да съм в Европейския съюз, а и какво сме виновни, че поколения политици точат държавата ни без да им мигне окото. Докато не ни се смени правителсвото няма да се оправим. То е ясно, че консенсус по тая тема няма да се постигне, защото всеки се е настроил по някакъв начин и си живее и си отстоява неговото.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 03 яну 2006 13:49

niikoo_1 написа:Като влезнеме и няма вече акцизи, мита и ДДС, ще си вкарам някое мощно БуБу.
Другото, което е че ше мога да си направя колекция от тараляшници едно Г3 дизел за града, едно 325и купе с шперче да си дрифтим в квартала или едно ВР6 да се учим как се прави тунинг на него.

Само че знаеш ли какво ше стане когато отпаднат митата,ще въведат закон да се вкарват коли до 5 години.Ми то ако паднат митата тука и сульо и пульо ше карат Тройки за по 1000 евро :roll:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 03 яну 2006 13:52

Spectre написа:.... А и някой питал ли ни е верно дали искаме или не искаме...

никой няма и да ни пита!
тука иде реч за интереси на мноооого високо равнище.
аз лично не съм говорил с европеец,който да е доволен от евросъюза.

Против! :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”