Колеги, искам да си купя таблото с километража за 1.8GTI 8v, 112к.с., PB само дето не знам какви са му стойностите дали е до 260 и до 7000 оборота или се бъркам?
Моя е цифров и постоянно прекъсва
Таблото с километража за 1.8GTI 8v, 112к.с., PB
-
- Автомобил:
- Двигател:
Таблото с километража за 1.8GTI 8v, 112к.с., PB
Последна промяна от shantavelko на Чет 26 юни 2008 14:41, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ВДО
Ммм, значи това е оригиналния, а какво значи VDO?пише го на него з това се загледах
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: ВДО
shantavelko написа: а какво значи VDO?
Фирмата- производител

Ако се загледаш още малко, че забележиш и нещо друго важно- едни малки цифрички в долната част на скалата на скоростомера.
Тук нещо е леко мацнато и не се вижда хубаво средната цифра. При мен на това място пише 920 и представлява индекс за предавателното съотношение вътре в скоростомера.
Трябва да се спази, за да показва правилно скоростомера.
Как е положението при теб- не знам. То по принцип тези табла са с жило, а при електронните е с датчик за импулси от скоростната кутия.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря
Благодаря ви много колеги! супер сте, а къде мога да намеря такъв оборотомер с жилата за скоростомера и за оботоромера за да станат на моя?
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: благодаря
вземи табло с толкова букси колкото има и твоето жилото за километража е съ6тото така 4е само табло ти е нужноshantavelko написа:Благодаря ви много колеги! супер сте, а къде мога да намеря такъв оборотомер с жилата за скоростомера и за оботоромера за да станат на моя?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”