Ненормална работа на газ при загрял ДВГ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
IFA_Racing_Team__DDR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ненормална работа на газ при загрял ДВГ

Мнениеот IFA_Racing_Team__DDR » Сря 25 юни 2008 18:42

Здравейте, значи имам следния проблем надявам се да дадете съвет от какво може да е.

Двигателя е студен включва се автоматичния смукач и колата си пали без ядове на газ. Тръгвам да я карам и върви много добре без да сеца и придърпва, след малко изключва смукача и няма промяна във вървежа. След време след като загрее повечко и даже започне да се включва вентилатора на радиатора колата започва да придърпва и губи мощност. Това го прави винаги като загрее по здраво. Двигателя е 1.3 карбуратор с горна плочка и ел. изпарител старгаз.

Благодаря предварително!

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 25 юни 2008 21:06

Виж за боклуци в газовия клапан, ако е стар изпарителя може и мембраните да са, а може да се касае и просто за настройка...

Потребителски аватар
IFA_Racing_Team__DDR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот IFA_Racing_Team__DDR » Чет 26 юни 2008 9:20

Благодаря за отговора, ще проверя каквото ме посъветва. Аз си мислех че това се получава заради неоптимално регулирана смес - имам предвид че е или богата или бедна? :roll:

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Чет 26 юни 2008 15:56

IFA_Racing_Team__DDR написа:Благодаря за отговора, ще проверя каквото ме посъветва. Аз си мислех че това се получава заради неоптимално регулирана смес - имам предвид че е или богата или бедна? :roll:

The_Machine написа:...а може да се касае и просто за настройка...

Върни се в “Автогазови уредби”