Защо VW Golf е толкова мразен в БГ
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Spectre написа:Ми пичовете сигурно карат някои стари бриджки и все дишат на другите прахта, а тъй като VW е най-разпространената марка и по специално ГОЛФ, много ама много ги е яд. Ма то на такива комплексари не трябва да се обръща внимание.
Именно, нали се сещате, имаше една приказка, дето лисицата казала: "То гроздето е кисело......"
Завист майка.....исконна българска черта
- amazonka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Предполагам, че се мразят точно заради някои надути и високомерни собственици на Голф . Които за съжаление и аз срещнах в този форум

Никога не съм харесвал голфове и дори не съм им обръщал внимание, въпреки че са толкова много. Едва сега забелязах наистина колко много има, когато си купих моя. Веднъж бях казал, че никога няма да си купя голф...обаче
оказа се че до 8000 лева немога да намеря по-добра алтернатива. Хем да върви, хем да не харчи
Предишната ми кола харчеше 10-12 бензин, голфа се надявам под 7 нафта да е, а върви почти по същия начин. Това е и единствената причина да го взема де. А някой каза нещо за сузуки...имам Балено от 3 години и до сега само масло сменям. Важно е обаче японската кола да е правена в Япония
Иначе голфа почва да ме кефи...само да свикна с отвратително твърдото окачване 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
amazonka написа::D Не искам да ви дразня момчета, но щом една блондинка стигна до извода, че има и по-добри алтернативи време е да се поослушате ,поогледате ,повозите и и опознаете и японските автомобили. И не да се откажете от прекрасната марка VW, ама да признаете и достоинствата на другите.
Предполагам, че се мразят точно заради някои надути и високомерни собственици на Голф . Които за съжаление и аз срещнах в този форум
Девойко,
Не искам да те дразня, но искам само да спомена - ти влезе в този форум да търсиш съвет и бе удостоена с много и полезни отговори. Всеки прави сам изводите си и ние, за да сме тук, сме си ги направили също и сме привърженици на тази марка автомобили.
Никой тук не е отрекъл достойствата на другите марки автомобили. С гордост мога да кажа, че този форум е един от най-толерантните спрямо останалите марки в българското автомобилно форумно пространство.
Интересното тук, е че собствениците на Голф не мразят другите коли, но пък притежателите на други коли мразят "Голфаджийте".
Be well!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да бе винаги ми е било чудно как из всички форуми се намират доста хора който отъждествяват хората купили си VW и по специално GOLF с думата "селянин", а тук в "селския" форум никой, нищо не обижда .... което на практика показва нивото на културата и кой всъщност е "селянина". Друг е въпроса, че не виждам какво лошо има в това човек да е роден на село......
и още нещо баща ми си кара Рено Еспас и колицата си е много приятна .. по нова ми е от вентото, има каквито екстри се сетя без кожа и ESP, но някак си не ми е на сърцето .... има си нормалните ел болести ... както и вентото си има кусурите ...... шибедаха
, но си го обичам
и никога не съм и няма да си позволя да обиждам друга марка автомобили, защото за да ги има са се трудили хиляди хора, дали са младостта си, дори живота си за да ги има тези неща в който вярват ...... и това важи за всичко .. и все пак за да има толкова голфове .. а те не са евтини сравнени с другите представители от същия клас си има причина ......
и още нещо баща ми си кара Рено Еспас и колицата си е много приятна .. по нова ми е от вентото, има каквито екстри се сетя без кожа и ESP, но някак си не ми е на сърцето .... има си нормалните ел болести ... както и вентото си има кусурите ...... шибедаха

и никога не съм и няма да си позволя да обиждам друга марка автомобили, защото за да ги има са се трудили хиляди хора, дали са младостта си, дори живота си за да ги има тези неща в който вярват ...... и това важи за всичко .. и все пак за да има толкова голфове .. а те не са евтини сравнени с другите представители от същия клас си има причина ......
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
amazonka написа:...щом една блондинка стигна до извода...
Викаш тия дет карат Голф са по-зле и от блондинките... Аз съм си селянин и много не се бях замислял що карам Голф 2...
Да видим... То сега като се замисля инстинктивно го купих голфа! Отвътре ми дойде! Както малките костенурки, които се излюпват в пясъка на брега, но от началото на своя живот знаят в коя посока е водата и отиват в морето!

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Хораа какво се палите?Аз изобщо не съм прочел темата ,но от вашите мнения ми става ясно.Ще ви кажа нещо.По добре на хората в устата отколкото в краката.Трябва да започнем да се притесняваме ,когато никой не говори.Аз нека си правя ремонтите на колата за без пари ,нека да не ме оставя на пътя пък те да си говорят колкотооо си искат.
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оня ден един СДУХАН ТИП от работата ми вика, "ти прочете ли дтатията за това как ГОЛФОВЕТЕ достигат светлинна скорост...." - Викам не съм и не ме интересуват такива простотии.. Ма той реши да ми разкаже...... И аз кат ме хвана нервата, го хванах за ушите и айде към магистрала Хемус, и му показах как Голф 1,6 вдига и хвърчи със някъде 180 км.... Беше се посрал като слезе от колата.... И му викам сега си представави такава към 2,0 кубика 16 вентила GTI.. към 150 коня.... И от тогава нищо не смее да каже нещастника.... А той си кара една разбита Опел Вектра и много го е яд, ама само с яда ще си остане.....

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен работата е следната.
По-голямата част от шофьорите в бг се мислят за джигити и че са незаконни деца на Найджъл Менсъл или Ален Прост. На такива им виждаме простотиите всеки ден по светофари, кръстовища и пр. И тъй като вероятно най-караната кола в бг е Голф, просто джигитите с голфове най-често се набиват на очи и от там "голфаджия"= Screwy
По-голямата част от шофьорите в бг се мислят за джигити и че са незаконни деца на Найджъл Менсъл или Ален Прост. На такива им виждаме простотиите всеки ден по светофари, кръстовища и пр. И тъй като вероятно най-караната кола в бг е Голф, просто джигитите с голфове най-често се набиват на очи и от там "голфаджия"= Screwy
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”