Защо Дядо Коледа ми взе халогените и на кой ги подари?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
vento5
Автомобил:
Двигател:

Защо Дядо Коледа ми взе халогените и на кой ги подари?

Мнениеот vento5 » Вто 03 яну 2006 14:12

Нищо ново под слънцето-на 29.12.2005 докато весело си купонясвах с колегите близо до хотел Хемус, минал добрият старец и ми свалил халогените и блендите.Не успял или не пожелал да свали целите халогени, а взел само предната част без основата с крушката.Десният дори не успял да го развие и болтовете с ушите останали на бронята.Как да не го обичаш тоя мил старчок-да се сети че някой колега с VW има нужда от моите халогени и да му услужи с тях?
Преди няколко месеца бяха мигачи и бленди, ама не се сетих че е той и от лятото изпълнява коледни желания :?
Здраве да е-още някой месец ще ме наобикаля тук и после ще ме търси през голямата вода.На този на който ги е занесал-пожелавам му да им се радва колкото може :lol:
Дано новата година да е по-добра :wink:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 03 яну 2006 14:15

Сори брат.Няма да си ни първия,ни последния.Ама ако не беше предвидил болтовете щеше да ги няма напълно халогените.Абе пичове мажете яко със силикон тогава да видим лесно ли се бяга с бронята :lol:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Вто 03 яну 2006 14:18

Аман от тия нещастни апаши. Много кофти случка братле. Дано годината ти е още по успешна и си взимеш дори по-добри халогени. :wink: Така ме хваща яд вече и ме яд и на безсилието ни да се справим с тия нещастници. :evil:

Извинявам се за обидите, но се сдържах. :?

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 03 яну 2006 14:23

Я кажи малко по-подробно къде на Хемус и каква точно е колата ти, цвят и модел (явно GT или GTI)
Ще "поразпитам" който трябва, че нещо из квартала ни се появиха някакви "гастрольорчета"

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Вто 03 яну 2006 14:32

тоя мил човечец/да му изсъхнат ръчичките/ явно ме е навестил и мене ама преди коледа :(

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 03 яну 2006 14:51

Споко, тия дето остават в тази циганска държава да му мислят...да ти кажа, да не ти пука ама хич.....не си струва........

Аз така точно на нова година........точно 3 пъти се ядосах на простащината на Българина......като се почне от някъв Циган на автомивката с некъв дрислив опел...., дето се опитва да предрежда 10 коли.......и кво все същия идиот ще си е......

След като му се издразних, отивам аз на плиска.......паркирам си......и гледам някакъв пред мен ми светка.......с некво дърто ауди......и си викам на акъла, тоя сега кво иска...........аз имах малко работа пред киното...та слезах......и тоя почна.......- Ей, тъпак що ми паркира на мястото и неща от тоя сорт.........и си викам на акъла........тоя е за 4-ти км......(поне 1-2 мин след мен дойде)........

След това в Метро си пазарувам........някакво семейство Цигани ме предреди.......аз му казах очтиво, че съм преди него........оня вика като ненормален........така мислих да му завръ пистолета в гърлото.......да му набия два шамара на смотаното дребно циганче 50кг с мокри дрехи.........ама
накрая..............изпцувах Шибаната България(наум) и големия процент простаци в нея.........и си викам(пак на ум), кво ти пука, да му мислят тия дето ще си живеят тук.............

Та така.........усмивка и да не ти пука......

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 03 яну 2006 14:57

Spectre написа:Аман от тия нещастни апаши. Много кофти случка братле. Дано годината ти е още по успешна и си взимеш дори по-добри халогени. :wink: Така ме хваща яд вече и ме яд и на безсилието ни да се справим с тия нещастници. :evil:

Извинявам се за обидите, но се сдържах. :?

По скоро мисля, че колегата Венто5 ще си вземе към халогенките и един чисто новичък Пасат или Джета, СеверноАмериканско изпълнение..........пожелавам му го от все сърце. :wink:

Междудругото ЧНГ на всички, все забравям. :wink:

vento5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vento5 » Вто 03 яну 2006 15:02

Случката е в първата пресечка в дясно като тръгнеш от Хемус към Семинарията.Бях я спрял на 15 м навътре в уличката.Много пъти съм спирал по нея защото там имаме приятели и ходим в района на частни уроци.До сега не съм имал проблеми, но никога не е късно за първи път.Колата е VENTO GT тъмно червено.Номера е провинциален защото се води на тъста и това също може да е помогнало :(
Както и да е ще го преживея :wink:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 03 яну 2006 15:29

ОК, улицата е Теодосий, сигурно срещу кафето си бил спрял.
Ще разпитам

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 03 яну 2006 15:29

Даскала написа:
ChampioN написа:Споко, тия дето остават в тази циганска държава да му мислят... , да му мислят тия дето ще си живеят тук.............

......

Ееееееееее,накъде си се запътил,млади момко?Не забравяй че отиваш на гости,да ти кажа доста е унизително да си роб,но..............ще го усетиш :wink:

Ти си роб приятелю........ти...........ти млади приятелю.........мен ако питаш......но както и да е спирам да спамя....... :wink:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Re: Защо Дядо Коледа ми взе халогените и на кой ги подари?

Мнениеот madcap » Вто 03 яну 2006 18:18

vento5 написа: минал добрият старец и ми свалил халогените и блендите.

едва ли е бил само "Добрия" старец , сигорно и джуджетата му са помагали :twisted:

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Вто 03 яну 2006 18:42

vento5 виж в тема "fun" - пуснал съм линк към мястото, където можеш да си отмъстиш на дядо Коледа:)))

Потребителски аватар
Madjo (*_*)
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Madjo (*_*) » Сря 04 яну 2006 17:42

И на мен в Лозенец пред блока халогени и мигачи преди месец , а сега бленди и мигачи направо ми идва да го продам тоя голф ..........

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Сря 04 яну 2006 17:49

Сутринта по радиото казаха че на 03.01. са заловили някакви лапетии с части от коли - касетофони, халогени и др.
които са гепили по празниците :roll:

както и

София. В първия ден на новата година 31-годишен мъж подал молба в Шесто РПУ да бъде обявен за издирване противозаконно отнет автомобил “Фолксваген Голф”, собственост на баща му. Още на следващия ден полицейски автопатрул открил колата пред блок в жк.”Славия”. В хода на разследването криминалисти от участък “Красно село” установили, че колата изобщо не е била крадена. Синът управлявал фолксвагена на 30 декември и катастрофирал с него на бул.”Пушкин”. За да избегне разправията с баща си, паркирал и изоставил автомобила в жк.”Славия”, след което в полицията го обявил за противозаконно отнет, с което пред надлежен орган на властта потвърдил неистина – престъпление по чл.290 от НК. Материалите по случая са изпратени на СРП за образуване на наказателно производство срещу него за лъжесвидетелстване.

да си признава кой беше :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”