габаритите не светят
габаритите не светят
става вапрос за Б5 още от както я купих габаритите не светят правена е при запалване да е на каси светлини и няма никакви габарити смених крушките и пак няма ток стига незнам от какво мже да е моля помогнете даите съвет
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
lubko написа:ми незнам аматиор ли го е правил но е правено в австрия от кадето е докарана и в юнитрейд небяха виждали такова изпълнение и незнам как да го оправя
Що не каза, че колата ти е Австрийка

От тази година (от няколко месеца) там излезе закон, който задължава всички автомобили да са постоянно с включени светлини (да карат на светлини де, не на място).
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Iavor написа:За да не отварям друга тема...
При мен не свети десния габарит.Смених крушката -същото.Дали не е от някой предпазител,ако има такъв отговарящ за отделен габарит?
Има, има...
Предпазител №7 е за десните габарити (и за предния, и за задния)
Предпазител №8 е за левите габарити (пак за предния и задния)
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Iavor написа:За да не отварям друга тема...
При мен не свети десния габарит.Смених крушката -същото.Дали не е от някой предпазител,ако има такъв отговарящ за отделен габарит?
несветенето на леви (десни) габарити може да се дължи и на ключа за късите светлини - личен опит при моето поло. при здрави предпазители и при интервенция от набеден майстор, този ключ се прецака и оттогава изчезнаха десните габарити. проблемът се реши с един мост от левите към десните габарити, при което всички тези светлини са вързани на един предпазител.
порчее, на служ. ескорт също няма габарити, макар че на ключа има степен за габаритите, което означава че някой е пипал там, тъй като и лостчето за чистачките е разбъзикано. на този ескорт късите не се включват автоматично.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Така отскоро имам работа с пасати и нищо не знам.Можели да ми oбясните по-простичко какво да права че се побърках.Проблема е с ремаркето.Трябва да го закарам до едно село,но не са ми вързани тоците.Днес се мъчих и накрая акумулатора ми падна.И така Пасата ми е от 89 с карбуратор 1.6.И така днес светеха си габаритите и изведнъж отляво отдзад и отпред спряха.Отдясно има.И молбата ми е ако някой може да ми каже къде да намеря схема на тия пусти кабели,че ми омръзна на тоя студ да се нервя.Мног благодаря отсега.Може да ми пишете и на dimitar_j@abv.bg.