въпрос--как се свалят ключетата за чистачките и мигачите Г2
въпрос--как се свалят ключетата за чистачките и мигачите Г2
значи колеги имам проблем..прецакаха ми се въпросните ключета и се опитах да ги сваля ама нещо ми се опъват..та ако някой го е правил моля да даде малко акъл на бедния си колега
колата е Г2 87-ми набор 1.3

- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос--как се свалят ключетата за чистачките и мигачите
jorko-1 написа:значи колеги имам проблем..прецакаха ми се въпросните ключета и се опитах да ги сваля ама нещо ми се опъват..та ако някой го е правил моля да даде малко акъл на бедния си колегаколата е Г2 87-ми набор 1.3
начи: разглобяваш волана (там капачето на клаксона) после взимаш камък 24 и отвиваш гайката - измъкваш волана и след това ключетата са на 3 винта ще ги видиш - развиваш ги и си ти - само първо махни долата пластмасова кора под ключа тя се държи на 2 винта отляво и отдясно по назад, като погледнеш ще ги видиш
- gelezen
- Автомобил: Vw Golf IV
- Двигател: BCB 2006
лостчета
начи: разглобяваш волана (там капачето на клаксона) после взимаш камък 24 и отвиваш гайката
Камъка е 24.
Като го свалиш,отвиваш трите болтчета с права отверка.Мисля,че първо се сваля лоста за мигачите,който влиза с букси в лоста за чистачкитеОтляво и отдясно имаш по две букси,които откачаш от лостчето за чистачките.
Камъка е 24.
Като го свалиш,отвиваш трите болтчета с права отверка.Мисля,че първо се сваля лоста за мигачите,който влиза с букси в лоста за чистачкитеОтляво и отдясно имаш по две букси,които откачаш от лостчето за чистачките.
Последна промяна от gelezen на Чет 15 яну 2009 15:09, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”